Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Rapido Musta/Punainen Rullakengät

(68)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Rapido-rullakengät on varustettu tarraremmeillä kengännauhojen sijaan. Lapsille kengännauhojen sitominen voi olla haastavaa, erityisesti jos äiti tai isä ei ole auttamassa. Tarraremmien ansiosta rullakengät on helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois.

Musta/punaiset Rapido heelys rullakengät ovat uniikit, sillä niitä on saatavilla vain meiltä. Tarraremmien ansiosta rullakengät on nopea laittaa jalkaan, kun on kiire luistelemaan upouusilla rullakengillä.

Rapido-rullakengissä on vain yksi rengas. Rengas on hieman leveämpi, kuin muissa yksirenkaisissa Heelys-malleissa, tarjoten parempaa hallittavuutta ja pitoa.

Yhteensopivat osat

Etsi yhteensopivia tuotteita Heelys Rapido Musta/Punainen Rullakengät:

Yhteensopivat osat

Ominaisuudet

Valot:
Ei

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (68)

Hei, kengät toimivat hyvin mutta lupaamani pussukka jossa rullia säilytetään puuttui lähetyksestä. Se piti tulla kaupan päälliseksi
Marko nieminen (Jyväskylä)
19.01.2017
Rating: 5!
Vastaus SkateProlta:  Tuotteen mukana mahdollisesti tulevista oheistarvikkeista mainitaan usein tuotetekstissä (tai esim. sisällytetään tuotekuviin). Näiden rullakenkien mukaan ei säilytyspussukkaa sisälly, mutta tuotesivun oikeassa reunassa on listattuna valinnaisia lisätarvikkeita, josta pussukan voi halutessaan lisätä ostoskoriin :) Meihin voi myös aina ottaa yhteyttä esim. sähköpostitse osoitteeseen email@skatepro.fi, jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme. /Eija
Supernöjda barn.
pia wallgren (johanneshov)
16.04.2017
Rating: 5!
Fantastiska skor sonen är Såå nöjd och han fick dom så snabbt kan verkligen rekomendera denna sida :) denna produkt också
Åsa Nore (Haninge)
03.04.2017
Rating: 5!
Fick gå upp 2storlekar,men då var den storleken slut,så vi fick byta till en annan sko.
Marica Pettersson (VENDELSÖ)
06.02.2017
Rating: 4!
Supersnabb leverans och bra information. Först gillade sonen inte modellen men ändrade uppfattning när han såg de på fötterna och är nu jättenöjd. Tog 11-åringen cirka 10 minuter att lära sig åka på dem. Rekommenderar SkatePro varmt!!!
Mia G. (Upplands Väsby)
01.01.2017
Rating: 5!
Vår son 8 år fick dessa i födelsedagspresent och älskar dem. Har dem i princip alltid på sig. Det tog ca en vecka för honom att bli riktigt bra på dem. Bra att dess har kardborre och är lätta att ta på själv. Storleksråden till dessa stämmer så kolla ordentligt.
Karin & Jonas Bergqvist (Västra Frölunda)
20.10.2016
Rating: 5!
Superfina skor och mycket nöjda barn!! Bra service också!!
Liselotte Sjölin (Stockholm)
18.10.2016
Rating: 5!
Enligt vår son är dessa de bästa han haft!
Louise G. (Gantofta)
04.05.2016
Rating: 5!
Näytä kaikki 68 arvostelua
SkatePro