Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
CCM

Tacks 9080 Junior Hokkarit

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Tämä on 9080-luistinten junioreille sopiva versio. Nämä vapaa-ajan luistimet on päivitetty, ja niistä löytyy edellisiä versioita parempi istuvuus, sekä kestävyys. Luistinten quarter package on luotu 3D-teknologiaa käyttäen, joten ne tarjoavat erinomaista kantapään lukkiutumista, ja koko kenkä seuraa jalan kaaria tehokkaammin. Kenkä on todella kevyt, ja siitä löytyy lämpömuokkautuva ydin. Laineri on mukavuuden takaavaa TotalDri-materiaalia.

10mm paksuinen vahvistettu iltti tuo mukavuutta ja suojaa nauhapuremilta sekä iskuilta.

Luistinten alaosa koostuu CCM:n SpeedBlade 4.0 -pidikkeestä sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuista SpeedBlade-teristä. Kun lisäät tähän jäykän, koveranmuotoisen ja vahvistetun, tehokasta voimansiirtoa tuovan TPU-ulkopohjan, oletkin jo valmiina jäälle.

Huom: Suosittelemme aina, että teroitutat näin laadukkaat luistimet ammattilaisella.

CCM:stä saamamme kokemuksen perusteella olemme päättäneet ilmoittaa luistimien koot siten, että ne vastaavat todellista kengän kokoa. Eli kun valitset itsellesi uusia luistimia, yksinkertaisesti valitse luistimien koko normaalin kengän kokosi mukaan.

CCM käyttää omaa muuntotaulukkoaan, ja tuotepakkauksien kokomerkinnät ovat heidän omien "EU-kokojensa" mukaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että laatikossa mainittu koko ei todennäköisesti vastaa valitsemaasi kokoa, ja tästä johtuen suosittelemme kokeilemaan luistimia ennen kuin palautat ne takaisin meille.

Ominaisuudet

Monon tyyppi:
Kova
Kengän materiaali:
Komposiitti
Sisäkengän ominaisuudet:
Built-in, Anatomisesti muotoiltu
Sisäkengän materiaali:
Mikrokuitu
Kiristys:
Nauhat
Paino:
707g
Nilkkatuki:
Korkea lateraalituki
Ulkopohja:
Composite exhaust
Terän materiaali:
Ruostumaton teräs
Luistimen teroitus:
Ei vaadita
Kärkipiikit:
Ei
Vaihdettava terä:
Kyllä

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro