Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Luistimet

Hyvä tietää

Luistele koko perheen kesken

Luistelu on ollut olemassa vuosisatoja ja on nyt kehittynyt moniksi erilaisiksi tyyleiksi, joista jokainen voi nauttia. Taitoluistelussa, vapaa-ajan luistelussa ja jääkiekossa kaikissa käytetään luistimia, joissa on luistinkengät ja -terät, mutta ne eroavat ominaisuuksiltaan. Lasten luistimia löytyy näiden eri tyylilajien alta, mutta koot ovat pienempiä ja ne ovat erittäin mukavia ja helppokäyttöisiä.

Jotkut mallit voidaan merkitä naisten luistimiksi, mikä voi tarkoittaa, että niissä on kapeampi istuvuus tai joitain erilaisia ominaisuuksia verrattuna miesten luistimiin. Erot ovat yleensä pieniä, mutta muista tarkistaa tuotteen tekniset tiedot.

Luistele ympäri vuoden

Omien luistimien omistaminen tarkoittaa, että olet aina valmis jäille vuodenajasta riippumatta. Luistelu on erityisen suosittua talvella, jolloin monet kauniit järvet ovat jäätyneet tai paikallinen kaupunki on avannut ulkoluistinradan. Sisäjäähallit ovat avoinna ympäri vuoden, joten jäällä pelaaminen läpi kesän on myös mahdollista.

Luistinten ei kuulu satuttaa jalkojasi

Mikään ei ole ikävämpää, kuin luistella kipeillä jaloilla. Tämä voi johtua kenkäosasta, joka ei mukaudu jalkoihisi. Onneksi, jos omistat omat luistimet, ne alkavat muovautua jalkojesi muotoon ja tarjoavat näin kustomoidun ja mukavan istuvuuden. Vuokraluistimissa tämä ei ole mahdollista.

Jos haluat saada lisätietoa luistinten ostoon, voit tutustua lasten ja aikuisten luistimien osto-oppaaseemme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot