Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

FM 100 Pikaluistimet

(6)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Fila FM 100 pikarullaluistimet on tehty erinomaista suorituskykyä silmälläpitäen. Ole valmis kokemaan turbotila, johon nämä suuret renkaat siivittävät sinut. Näistä Fila pikarullaluistimet rullaluistimista löytyy laadukkaat pehmeät kengät. Pehmeä kenkärakenne varmistaa sekä hyvän istuvuuden että mukavyyden. Nämä Fila pikarullaluistimet ovat kooltaan normaaleja. Suosittelemme, että otat samankokoiset luistimet kuin normaali kengänkokosi. Nämä rullaluistimet sopivat normaalia hieman leveämpiin jalkoihin.

  • Kenkäosan matala varsi maksimoi nilkan liikkuvuuden, mahdollistaen mutkikkaiden luistelutekniikoiden soveltamisen
  • Alumiinikiskot ovat erittäin kevyet ja ne tarjoavat välitöntä hallintaa
  • 100mm renkaat 84A kovuudella ja kapealla profiililla vähentävät kitkaa ja tekevät renkaista mahdollisimman nopeat
  • Irrotettava vuoraus lisää käytännöllisyyttä, koska se voidaan pestä tai vaihtaa tarvittaessa
  • Vuorauksessa käytetty hengittävä mesh-kangas pitää jalkasi hyvin tuuletettuina
  • Mukana tuleva jarru on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää jarrutustehoa

Muistathan tarkistaa ruuvit ennen ensimmäistä käyttökertaa ja kiristää ne tarvittaessa. Huomioithan lisäksi, että sinun tulee tarkistaa ruuvien kunto säännöllisin väliajoin myös rullaluistimia käytettäessä.

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
100mm
Kiskojen materiaali:
Alumiini, 6000 Series
Monon tyyppi:
Pehmeä
Sisäkengän ominaisuudet:
Irroitettava, Hengittävä, Anatomisesti muotoiltu
Kiristys:
Nauhat, 2x Hienosäädettävä solki
Laakeriluokitus:
ABEC-9
Renkaan kovuus:
84A
Akselin pultti:
single axle system, Ø8mm, Kuusiokoloavain
Kiskotyyppi:
Säädettävä
Wheelbase:
323mm
Kengän materiaali:
Mesh, Muovi
Sisäkengän materiaali:
Hengittävä materiaali
Nilkkatuki:
Joustava, Matala lateraalituki, V-Cut
Kiinnitysväli:
195mm
Jarru:
Sisältyy (valinnainen)
Paino:
1710g
Näytä kaikki

arvostelua   (6)

Mycket trevlig inline, lätt att värma med hårfön så foten passar perfekt. Hade önskat lite bättre spänne då de kuggar över om man tar i hårt.
Joacim Caifeldt (Älmhult)
27.05.2013
Rating: 3!
Storlekarna är märkliga, 44 var allt för stora för mina 43 fötter men 43,5 var i minsta laget. Sitter löst på föterna då spännen og konstruktionen är för klena. Fördelen är att de då upplevs som komfortabla - som att ha fötterna i en påse bomull... Att köpa dessa utan att se och kunna prova dem var ett misstag då det är kostbart att retunera dem. Totalintrycket är en besvikelse. Kvaliteten är ej imponerande. Jag motionsåker med stavar och det är en märkligt att de ej går fortare än mina gamla hockey inlines med 76 mm hjul - träningsrundan tar längre tid med dessa... Medfölgande broms måste reduseras för att infästningarna skall passa 100 %. Menar också att skeninfästningen är felkonstruerad. Skruvarna som fäster skenan til skon är plaserade i arealtyngdpunkten på skon, ej i linje med vikttyngdpunkten. Skenen går att justera men man måste flytta den så långt det går mot motstående skridsko för at skenan skall hamna någotsånär i tyngdepunktslinjen. Otroligt dåligt.
Leif Niclas Mård (Rimforsa)
15.09.2012
Rating: 1!
Dom var väl inte riktigt var jag förväntade mig av ett par inlines för så mycket pengar. Till att börja med så tycker jag att övre spännet inte klarar att dra åt runt vristen så mycket som man vill innan det lossnar. Sedan så "skramlar" eller kommer vibrations ljud från skenan eller hjulen när man åker vilket inte direkt skriker kvalitet. Jag har åkt inlines i ca 15 år som en rolig hobby och kört uteslutande på K2 tidigare och aldrig upplevt dessa problem tidigare. Har åkt ca fem ggr med dom nu och justerat skenat åt olika håll för att hitta en bra position på skon men det känns ändå inte optimalt.
Fredrik Källgren (Älvängen)
19.07.2012
Rating: 2!
Näytä kaikki 6 arvostelua
SkatePro