Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Drifter 2018 Leija

Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Cabrinhan valmistama vakaa ja hyvin reagoiva leija leijalautailuun. Drifter leija tarjoaa hyvää hallittavuutta ja ponnahdusta, ja on täydellinen aalloilla surffailuun sekä freestyle-surffailuun.

Drifter on varustettu Pure Profile-paneeleilla, loistavalla voimansiirrolla sekä hyvällä Slack line Driftillä - siis kaikella mitä voit toivoa hauskanpitoon aalloilla keskittyessäsi temppuihin ja cutbackeihin.

Ominaisuudet:

  • 1X Turvallisuus

1x turvallisuussysteemin aktivoiduttua leijan virta katkeaa välittömästi, ja se makaa liikkumattomana veden tai maan pinnalla.

  • Dynaaminen kaari

Tämä teknologia tarjoaa leijalle kaksi erilaista kaaren muotoa.
Yksi kaaren muoto kun leija on ilmassa, ja toinen hieman avonaisempi muoto kun se lepää veden päällä lähtöä odottamassa.

  • Sitkeä Dacron-materiaali

Cabrinhan käyttämä materiaali pitää leijan rakenteen eheänä, ja samaan aikaan pitää estää rakennetta vääristymästä tai pidentymästä ilmassa. Näin saadaan tarkemmat ja ennalta arvattamammat leijat.

  • Onshore/Offshore

Drifter-leijoissa tämä teknologia on integroituna. Offshore-asetus optimoi leijan tehokkuuden rantavesien ja vesillä olevan tuulen mukaiseksi, joka parantaa vastatuuli-ominaisuutta ja mahdollistaa helpommat cutbackit offshore-tuulessa. Onshore-asetus optimoi tehokkuutta rannassa sekä maalla olevaan tuuleen. Tämä asetus tarjoaa maksimaalisen määrän driftiä, sekä tarkempaa kääntymistä.

  • Voimanhallinta

Jokainen “siansaparo”-liitin leijan takaosassa on varustettu kolmella virta-asetuksella joista voit valita. Keskimmäinen on tehtaan suosittelema asento. Valitse leijaa lähinnä oleva solmu saadaksesi lisätehoja, tai ajajaa lähinnä oleva solmu tehoa vähentääksesi.

  • Pure Profile-paneelit

Antaakseen leijoille oikeanlaisen ja vakaan aerodynaamisen profiilin Cabrinha on asentanut niihin strategisesti sijoitellut paneelit. Nämä parantavat tehokkuutta, toimivuutta sekä suorituskykyä.

  • Luurankomainen runko

Tämä teknologia varmistaa leijojen rakenteen niitä käytettäessä, ja tekee niistä vakaat. Lisäksi se helpottaa lähtöjä.

  • Slackline Drift

Drifter-leijoista löytyy tämä teknologia, jonka ansiosta leija parkkeeraa itse itsensä, ja pysyy korkeana kauemmin, joten voit keskittyä täysin aalloilla ratsastukseen.

  • Sprint System ilmalukolla

Tämä suuri ilmalukkosysteemi mahdollistaa leijan nopean pullistumisen, ja käytön jälkeen nopean tyhjenemisen. Jokainen kannatin voidaan lukita paikoilleen jolloin leijan runko pysyy jäykkänä, ja se eristää vahingossa tapahtuvan rungon tyhjenemisen muusta leijasta.

Lue käyttöohjeet - klikkaa tästä

Ominaisuudet

Ohjauspuomi:
Ei sisälly
Leijan Narut:
4 Narua
Ajotyyli:
Freestyle, Wave
Leijalautailu pumppu:
Ei sisälly
Mukana tulevat lisätarvikkeet:
Laukku
Näytä kaikki

SkatePro