×
Valikko
YOW

x Pyzel Shadow Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Esittelyssä YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Koe surffaamisen jännitys maalla!

Nosta surffiharjoitteluasi ja koe aito surffauksen tunne kiinteällä maalla poikkeuksellisen YOW x Pyzel Shadow Surfskaten avulla. Tässä täydellisessä surffiluistimessa yhdistyvät Your Own Wave Surfskaten ja legendaarisen surffilaudan muotoilijan Pyzelin asiantuntemus, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan carving-kokemuksen.

Laadukkaasta vaahterasta valmistettu YOW x Pyzel Shadow on poikkeuksellisen kestävä ja joustava, mikä takaa pehmeän ja herkän ajon. Mitoiltaan 33,5" (85,1cm) pitkä ja 9,85" (25cm) leveä, tämä surffiluistin tarjoaa runsaasti vakautta ja kontrollia samalla kun se mahdollistaa dynaamiset carving-manööverit.

YOW x Pyzel Shadow on varustettu 17" (43,2cm) pyörätasolla, joten se tarjoaa optimaalisen tasapainon vakauden ja ohjattavuuden välillä, joten se sopii täydellisesti sekä aloittelijoille että kokeneille surffiluistinten harrastajille. Nokan pituus 5,43" ja hännän pituus 6,73" tarjoavat juuri oikean määrän kontrollia ja ponnahdusta carvingiin ja temppujen tekemiseen.

Tässä surfskatessa on 66 mm:n pyörät, jotka tarjoavat pehmeän ja pitävän kyydin, jonka avulla voit carveilla ja virrata helposti. Käänteinen kingpin ja käännettävät ripustusrekat tarjoavat poikkeukselliset carving-ominaisuudet, joiden avulla voit jäljitellä aalloilla surffaamisen tunnetta.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
17" (43.2cm)
Nosen pituus:
5.43"
Tailin pituus:
6.73"
Dekin pituus:
33.5" (85.1cm)
Dekin leveys:
9.85" (25cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Käännettävä hanger, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro