×
Valikko
YOW

Waikiki Classic Series Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Tutustu YOW Waikiki Classic Series Surfskateen, joka on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä. Tämä Your Own Wave Surfskatesin täydellinen surfskate tarjoaa vertaansa vailla olevan surffauskokemuksen maalla.

Waikiki Classic Series Surfskaten vaikuttava vaahterakansi tarjoaa sekä kestävyyttä että joustavuutta, mikä parantaa ratsastuskokemusta. Reilun 40 tuuman pituisen kannen ja 10 tuuman leveyden ansiosta tämä surffiluistin tarjoaa runsaasti tilaa ja vakautta. 26-tuumainen akseliväli lisää vakautta ja helpottaa samalla pehmeää carvingia.

66 mm:n pyörillä varustettu YOW Waikiki Classic Series Surfskate takaa pehmeän rullauksen ja erinomaisen pidon, jonka ansiosta voit liikkua missä tahansa maastossa helposti. Käänteiset kingpin-kuorma-autot yhdistettynä vakioripustukseen ja carving-ominaisuuksiin tarjoavat poikkeuksellisen reagoinnin ja hallinnan, jonka avulla voit jäljitellä aalloilla surffaamisen tunnetta.

Tämä potkuhännällä suunniteltu surffiluistin tarjoaa lisää monipuolisuutta, joten voit suorittaa erilaisia temppuja ja manöövereitä helposti. Olitpa sitten kokenut surffaaja, joka etsii harjoittelumahdollisuuksia sesongin ulkopuolella, tai maalla asuva harrastaja, joka kaipaa aaltoja, YOW Waikiki Classic Series Surfskate on täydellinen kyyti carvingiin, cruisingiin ja surffiluistelun maailmaan tutustumiseen.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
26" (66cm)
Nosen pituus:
4.23"
Tailin pituus:
5"
Dekin pituus:
40" (101.6cm)
Dekin leveys:
10" (25.5cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro