Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Chromantic Complete Surfskate

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Globe Chromantic Surfskate on paras kumppanisi riemukkaisiin surffisessioihin maalla. Laadukkaasta Hard Rock Maple -vaahterasta valmistettu ja vankka 7-kerroksinen rakenne takaa vertaansa vailla olevan lujuuden ja kestävyyden.

Chromantic Surfskate tarjoaa erinomaisen vakauden ja hallinnan, sillä sen runsas akseliväli on 48,3 cm (19 tuumaa) ja kannen pituus 83 cm (33 tuumaa), minkä ansiosta voit karvailla ja liikkua helposti.

Sen matala kovera muotoilu ja 9,5 tuuman (24,1 cm) kannen leveys takaavat mukavan ja intuitiivisen ajon, kun taas swallow tail -muotoilu tuo surffausseikkailuihisi ylimääräisen ripauksen tyyliä ja hohtoa.

Koe äärimmäinen surffaussimulaatio Globe Chromantic Surfskaten sileillä 83A-pyörillä, joiden halkaisija on 65 mm. Surfskate-kuorma-autoilla varustettu lauta tarjoaa aidon surffauksen kaltaisen tuntuman, joka vangitsee aalloilla ratsastamisen jännityksen ja jännityksen, ja kaikki tämä kiinteällä alustalla. Nauti surffauksen vapaudesta ja virtauksesta missä tahansa Globe Chromantic Surfskaten kanssa.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Hard Rock vaahtera, 7-ply
Akseliväli:
19" (48.3cm)
Dekin pituus:
33" (83cm)
Kovera:
Matala
Dekin leveys:
9.5" (24.1cm)
Dekin ominaisuudet:
Swallow tail
Renkaan kovuus:
83A
Renkaan halkaisija:
65mm
Trukkityyppi:
Surfskate trucks

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro