Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Idea 6in1 Säädettävät Laskettelumonot

(7)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Mono kasvaa lapsesi mukana. Säästät rahaa, sillä IDEA-monon pituutta voi säätää, jonka ansiosta sen käyttöikä pitenee. Cuffin korkeus ja leveys on myös säädettävissä lisäjoustavuuden mahdollistamiseksi. Monon koko on helposti säädettävissä, jolloin kaikki lapsesi voivat käyttää samoja monoja.

Ominaisuudet

Flex:
Pehmeä
Sisäkengän materiaali:
Mesh, Neopreeni
Monon ominaisuudet:
Kaksiosainen, Pehmustettu pohja
Sisäkengän ominaisuudet:
Irroitettava, Anatomisesti muotoiltu, Yksikerroksinen

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (7)

Hinta-laatu -suhde on kyllä todella kohdallaan. Monot ovat juuri nyt pienimmällä säädöllä pojalle sopivat ja niistä on varmasti iloa monta vuotta jalan kasvaessa. Säädöt ovat helpot ja riittävät. Jos monot vielä kestävät käytössä rikkoutumatta, niin kyllä tulee hyvä säästö yhden koon monoihin verrattuna.
Jari T. (Lappeenranta)
28.01.2015
Rating: 5!
Nämä monot olivat parempia kuin osasin odottaa. Vähän piti miettiä miten ne säädetään kun ohjeet olivat niin sekavat, mutta sitten huomasin että se oli niin helppoa, että niitä ohjeita ei olisi edes tarvinnut. Värinä valkoiset hieman vaaleansinisellä toimii nyt pojalle ja parin vuoden kuluttua tyttärellemme. Ja ei tarvitse huolehtia että osuuko nopeasti kasvava jalkakoko kohdalleen silloin talvella kun tytär alkaa käyttää näitä.
Kenneth L. (Helsinki)
22.01.2015
Rating: 5!
Grymt bra pjäxor! På alla sätt!
Carina Pettersson (Stockholm)
30.12.2015
Rating: 5!
Vi köpte pjäxan som är strl 30-35 (blå) till vår dotter, hon tycker både att den var snygg och skön. Frakten gick mycket smidigt, kan rekomenderas. Jonny
Jonny Heidendahl (Sollentuna)
10.02.2015
Rating: 5!
Bra produkt till bra pris
Ann-Charlotte R. (Länghem)
27.01.2015
Rating: 5!
En underbar pjäxa för mina två barn som nu har likadana pjäxor fast i olika färger. Båda är ur snygga och var kanonbra att åka skidor i för sonen som fick sina förra vintern. Jag är säker på att de nya pjäxorna till min dotter kommer att vara lika bra. De kommer båda i princip att kunna ha dessa pjäxor under hela uppväxten.
M. Sjöberg (Västerås)
07.10.2014
Rating: 5!
Näytä kaikki 7 arvostelua
SkatePro