Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Laskettelumonot

Hyvä tietää

Laskettelumonot kaikille laskettelijoille

Laskettelumonot on suunniteltu pitämään sinut tukevasti kiinni suksissasi, jotta pysyt hyvin hallinnassa laskiessasi rinteitä alas. Valtava monovalikoima jakautuu miesten, naisten ja lasten laskettelumonoihin. Näissä kategorioissa voit suodattaa hakua "monotyypin" mukaan, jotka selitetään lyhyesti alla.

all mountain -laskettelumonot

Erittäin monipuoliset laskettelumonot, joita voidaan käyttää kaikenlaisissa olosuhteissa vuorilla/rinteillä.

Piste/rinne -laskettelumonot

Suunniteltu antamaan sinulle maksimaalinen hallinta rinteessä ja kestämään suuria nopeuksia.

Park-laskettelumonot

Reagoivat ja leikkisät laskettelumonot, jotka tarjoavat sujuvan laskukokemuksen parkkien monissa elementeissä ja esteissä.

vapaalaskumonot

Kevyempi versio all mountain -laskettelumonoista, jotka kestävät suuria nopeuksia ja tuoretta puuterilunta.

Touring-laskettelumonot

Mukavat ja erittäin kevyet laskettelumonot pin tech -inserteill', jotka on tarkoitettu mäkisissä olosuhteissa tapahtuvaa vaeltamista varten.

Kilpamonot

Jäykät ja herkät monot, jotka reagoivat jalkojen pienimpiin liikkeisiin.

Kuinka laskettelumonojen pitäisi sopia

Laskettelumonojen tulisi tarjota tiukka ja turvallinen pito jalkojen ja nilkkojen kaikilla alueilla ilman, että ne ovat epämukavat tai estävät verenkiertoa. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta monovalmistajat tekevät siitä yksinkertaisempaa tarjoamalla tarkat mitat monojen sisäpuolen pituudesta ja leveydestä.

Monojen koko perustuu niiden pituuteen (mondopoint), joka mitataan varpaista kantapäähän senttimetreinä. Aloita mittaamalla jalkojen pituus ja valitse laskettelumonot, joiden pituus on mahdollisimman lähellä tätä pituutta. Löydät jokaisen monoparin tiedoista myös monojen jalkaterän leveyden. Valitse samalla tavalla monot, joissa jalkasi leveys vastaa monojen leveyttä.

Mitä tarkoittaa monojen flex?

Kengän flex-numero kertoo, kuinka joustava monon ulkokuori on. Numerot vaihtelevat 40-130 välillä, jossa pienemmät flex-luvut vastaavat pehmeämpiä, joustavampia monoja ja korkeat flex-luvut vastaavat kovempia monoja. Jos haluat tietää suositellun flex-numerosi, tutustu oppaaseemme ja flex-taulukkoon – Mikä laskettelumonon flex minun tulisi valita?

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot