Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Open Mist/The One Loto Laskettelulasit

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Out Of-merkin Open laskettelulasit on tarkoitettu kilpailijoille ja freeride-laskijoille. Linssinvaihto tähän runkoon kestää ainoastaan 6 sekuntia, joten pääset rinteeseen nopeasti ja tehokkaasta. Out Of-merkin lasivalikoiman laajin näkökenttä löytyy näistä laseista. Zeiss-linssit ja lasien Dual Frame-rakenne takaavat lasit jotka ovat mukavat koko päivän ja tarjoavat verratonta suojaa säätä vastaan. Lasit ovat huurtenestokäsitellyt.

Dual Frame-rakenne on yhdistelmä rungon eri materiaaleja sekä vaahtomuovikerroksia, ja tarjoaa suojaa, mukavuutta ja huurteeneston.

Open-runko on yhteensopiva kypärän kanssa, ja siitä löytyy 195° horisontaalinen näkökenttä, jonka ansiosta laskut sujuvat helposti, ja laskettelijat sekä lautailijat saavat nauttia lähes rajoittamattomasta näkökentästä.

Nämä Open Mist laskettelulasti on varustettu Out Of-merkin "The One" Loto-linssillä. Se on merkin vasta kehitelty linssisarja, joka tarjoaa fototrooppiset polarisoidut linssit joihin on sisällytetty pigmenttejä jotka todellakin vaihtavat väriä altistuessaan valon eri kirkkausasteille. Tämän ansiosta nämä linssit sopivat tavallisia linssejä useampiin sääolosuhteisiin.

Loton S2/S3-luokitus tekee linssistä sopivan useimpiin tavallisiin sääolosuhteisiin, jopa pilvisiin ja kevyeen lumisiin.

Pakettiin kuuluu mikrokuitupussukka.

Linssien säätyypit:

  • The One - Loto: S2/S3 Aurinkoinen / Pilvinen

Ominaisuudet

Linssin säätyyppi:
Lumisade, Pilvinen, Osittain pilvinen, Aurinkoinen
Vaihdettavat linssit:
Kyllä
Linssi:
The One Loto
Voi käyttää kypärän kanssa:
Kyllä
Huurteenestokäsittely:
Anti Fog
Vaahto:
Hypoallergenic triple density
Sis. Ylimääräiset linssit:
Kyllä
Extralinssit:
Persimmon by Carl Zeiss
UV-suoja:
UVA, UVB

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro