Takaisin Koulunpenkille
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Laskettelulasit

Hyvä tietää

Haluat lasten laskettelulasien olevan sekä tyylikkäät että suojaavat

Vauhti on nopea, kun lapset leikkivät rinteessä. Tämä on syy sille, miksi on tärkeää että lasten laskettelulasit tarjoavat vaatimuksia vastaavan suojauksen - kuten kaikki valikoimassamme olevat lasten laskettelulasit.

Eri mallien välillä on myös eroavaisuuksia. Esimerkiksi, joissakin malleissa on erityinen huurtumisen estopinnoite, kun taas joidenkin laskettelulasien alla voidaan käyttää silmälaseja. Näitä laseja kutsutaan nimellä OTG - Over The Glasses.

Valikoimassamme on designiltaan lieriömäisiä lasten laskettelulaseja. Tämän lisäksi meillä on myös kalliimpia, pallomaisia laseja, joissa on muutamia etuja lieriömäisiin laskettelulaseihin verrattuna. Muotoilultaan pallomaiset lasten laskettelulasit vähentävät ympäristöstä aiheutuvaa häikäisyä sekä häiriöitä ja ne ovat todellisia high-tech laseja, joissa nähdään joka vuosi suuria parannuksia sekä hienosäätöä useilta valmistajilta.

Miksi lapsen pitäisi käyttää laskettelulaseja?

On useita hyviä syitä sille, miksi lapsen kannattaa käyttää laskettelulaseja.

Vaikka osa lapsista (ja aikuisista) saattaa väittää, että aurinkolasit tarjoavat saman suojan auringolta, lentäviltä esineiltä, risuilta ja oksilta, se ei ole täysin totta. Laskettelulaseja käyttäessäsi voit olla melkeinpä 100 %, varma, että suoja pysyy paikoillaan, olipa lasku kuinka villiä tahansa.

Sen lisäksi, useimmat lasten laskettelulasit parantavat kontrastien näkemistä, mikä auttaa käyttäjää huomaamaan edessä olevat kuopat ja rinteet.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot