Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
VALIKKO
Black Crows

Black Crows Corvus 17/18 Suksi

EUR 699,95
 
(2)
Zoom
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Pääsiäisale
Kuvaus

Black Crows-suksien elämäkerran ensimmäinen sivu näyttää Corvus-sukset. Se oli tämän innovatiivisen ja intohimoisen suksimerkin ensimmäinen suksi, joka pääsi lumelle.

Corvus-suksia on jalostettu ja niissä on nykyään hieman leveämpi vyötärö, kuin vuoden 2007 ensimmäisissä versioissa.

Näissä suurissa vapaalaskusuksissa on 109 mm vyötärön leveys, vahva ja tasapainoinen jousto poppelipuuytimestä ja semi-cap-rakenne sivuseinillä jalan alla tarjoaa hyvän kelluvuuden ja voimansiirto-ominaisuudet.

Jos olet syvän lumen metsästäjä, progressiivinen tip rocker ja kevyt tail rocker saavat sinut hymyilemään, kun surffaat omaa reittiäsi alas vuoren takapuolella.

Sopii 90 % villiin rinteeseen ja 10 % lasketteluradalle.

Siteet: Ei mukana

Huomaa: Kun ostat meiltä sekä sukset että siteet, asennamme siteet ilmaiseksi. Jos haluat, että asennamme ja säädämme siteet, kirjoita tiedot Checkoutiin.

Ominaisuudet
MalliLeveys
175cm136/109/120 mm
183cm139/109/122 mm
188cm140/109/123.5 mm
193cm141/109/125 mm
Vyötärön leveys:
109mm
Kääntösäde:
21m
Siteet:
Ei sisälly
Taso:
Harrastelija, Kokenut, Ekspertti
Tyyppi:
Freeride/Backcountry
Profiili:
Camber, Tip ja Tail Rocker
Ytimen materiaali:
Poppeli
Paino - pr. pari:
4400g
Samalta valmistajalta
arvostelua  
 
(2)
Saapumisessa oli ongelmia. Matkahuollolla oli paketti kadoksissa kaksi viikkoa. SkatePro asiakaspalvelu kuitenkin hoiti asiaa ystävällisesti ja ammattitaitoisesti, kiitokset siitä! Muut tilaamani paketit saapuneet nopeasti! Sukset olivat saapuessaan asiallisesti pakattu ja kunnossa. Hyvät sukset off-pisteelle, mutta rinteessä hivenen kömpelöt. Ei aloittelijoille!
Teemu H. (Espoo)
19.02.2019
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Pakettisi oli tosiaan harmilisesti lajiteltu virheellisesti Suomessa Matkahuollolle ja olemme tästä hyvin pahoillamme! Hyvä, että otit meihin viiveeseen liittyen yhteyttä ja pääsimme selvittämään tilanteen. Mukava kuulla, että paketti oli kunnossa saapuessaan ja olet tyytyväinen saamaasi palveluun :) Tilaamasi sukset ovat tosiaan varsin suorituskykyiset rinnesukset ja suunnattu laskijoille, joilla on jo jonkin verran kokemusta :) /Tanja
Haven't had a chance to ski these yet, so the review is impressions of (1) the shopping experience and (2) a close inspection of the skis. SkatePro was a great merchant -- I was nervous about shopping overseas online (I'm in the US), but the transaction was smooth, shipping was as fast as if I had ordered domestically, shipping was included in the purchase price, and with the price below the import duty minimum I paid no taxes. The Corvus looks like an awesome ski. I'm most recently skiing on two pairs of DPS skis -- the Wailer 112 and the Lotus 120 -- and the Corvus is a heavier and more traditionally cambered ski than either of those. The wide part of the shovel is also further toward the tip than either DPS, making this a more traditional side-cut. I anticipate these will bust crud better and hold a stronger edge in firm snow. But that's an expectation, not an experience. Would definitely shop SkatePro again.
Max H. (Washington)
22.03.2018
Rating: 5!