Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Soul 7 HD 18/19 Vapaalaskusukset

(1)
Video
Video
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Soul 7 ovat loistavat vapaalaskusukset keskitason laskettelijoille ja sitä edistyneemmille. Nämä sukset sopivat niille, jotka pitävät surffimaisesta tunnusta syvässä puuterilumessa.

Leveä sidecut sekä 106mm vyötärönleveys sopivat enimmäkseen syvään lumeen, mutta nämä sukset ovat isoveljeään Super 7 monipuolisemmat. Pääset siis pitämään hauskaa myös kovalumisessa rinteessä.

Näistä Rossignolin suksista löytyy korkealuokkaiset ja tekniset Air Tip -kärjet, sivuseinämät, sekä hiilikuitu/metallirakenne. Tämän yhdistelmän ansiosta sukset ovat rakenteeltaan kevyet ja tuovat lumiseikkailuun niin paljon hauskuutta ja hyvää meininkiä että unohdat kaiken muun.

Air Tip 2.0 korostaa suksien kelluntaominaisuuksia, ja tekee niistä paremmin hallittavat sekä kevyemmät. Hiilikuitu/metalli takaa vahvuutta, vakautta ja pitoa. Tämä hiilikuitu/basalttikudos tarjoaa dynaamisia laskuja ja vaimentaa tärinää.

Lisäksi näistä upeista Soul 7 suksista löytyvät sivuseinämät, powder turn rocker, sekä perinteinen camber-muoto. Kaikki yhdessä paketissa, joka takaa hauskoja hetkiä lumessa.

  • Sopivat 80% rinteen ulkopuolelle ja 20% rinteeseen
  • Siteet: Eivät sisälly pakettiin

Huom: Jos ostat sekä sukset että siteet meiltä, asennamme siteet suksiin ilmaiseksi. Jos haluat meidän asentavan sekä säätävän siteet, täytäthän tarvittavat tiedot mennessäsi Kassalle.

Ominaisuudet

Leveys:
136/106/126 mm
Vyötärön leveys:
106mm
Paras käyttö:
Freeride
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Kääntösäde:
18m
Paino - pr. pari:
3800g
Ytimen materiaali:
Hiilikuitu, Basaltti, Paulownia
Profiili:
Camber, Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Ei sisälly

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
02.01.2019
Rating: 5!
SkatePro