×
Valikko

Rossignol Skate Cross Country Package

Kuvaus

Tämä on eksklusiivinen Rossignol Skate Cross Country -pakettimme. Tämä räätälöitävissä oleva pakettitarjous tarjoaa sinulle vapauden koota täydellisen maastohiihtokokonaisuutesi, joka on räätälöity mieltymystesi ja taitotasosi mukaan.

Valitse huippuluokan Rossignol-maastohiihtosuksistamme ja -siteistämme, jotka ovat tunnettuja poikkeuksellisesta suorituskyvystään ja tyylikkäästä muotoilustaan. Paranna hiihtokokemustasi entisestään lisäämällä siihen pari mukavia maastoluistelukenkiä, jotka pitävät jalkasi lämpiminä ja tukevat niitä koko päivän.

Paranna hallittavuuttasi ja tasapainoasi huolellisesti valmistetuilla maastohiihtosauvoilla, joita on saatavana eri pituisina pituutesi ja hiihtotyylisi mukaan. Pidä kätesi mukavina ja suojattuina säältä tyylikkäillä ja toimivilla hiihtohanskoillamme tai lapasilla.

Varmista arvokkaiden tavaroiden turvallinen kuljetus ja säilytys kestävällä ja tilavalla maastohiihtolaukullamme, joka on suunniteltu suksia, sauvoja ja muita varusteita varten. Täydennä talviasusi erittäin pehmeällä ja eristävällä kaulalämmittimellämme, joka pitää olosi mukavana myös kaikkein jäisimmissä olosuhteissa.

Miksi tyytyä yksittäisiin kappaleisiin, kun voit nauttia Rossignol Skate Cross Country Package -paketin eduista? Sen lisäksi, että säästät rahaa verrattuna siihen, että ostaisit jokaisen tuotteen erikseen, nautit myös siitä, että saat kaiken tarvitsemasi kätevästi yhdessä paketissa.

Näytä kaikki

SkatePro