Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

HJ7 Junior Lasten Rullaluistimet

(5)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Head HJ7 Junior rullaluistimissa lapsille tekevät tähän urheilulajiin tutustumisesta helppoa. Ne on suunniteltu lasten tarpeita ajatellen, joten ne sopivat täydellisesti renkaiden päällä otettaviin "ensiaskeleihin."

Muistathan tarkistaa ruuvit ennen ensimmäistä käyttökertaa ja kiristää ne tarvittaessa. Huomioithan lisäksi, että sinun tulee tarkistaa ruuvien kunto säännöllisin väliajoin myös rullaluistimia käytettäessä.

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
72mm
Monon tyyppi:
Semi-pehmeä
Kengän materiaali:
Mesh, PVC
Sisäkengän materiaali:
Mesh
Sisäkengän ominaisuudet:
Anatomisesti muotoiltu
Kiristys:
Nauhat, Hienosäädettävä solki, Tarranauha
Nilkkatuki:
Korkea lateraalituki
Kiskojen materiaali:
Komposiitti
Kiskotyyppi:
Flat setup
Renkaan kovuus:
82A
Laakeriluokitus:
ABEC-7
Jarru:
Sisältyy (valinnainen)

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (5)

Vi blev mycket nöjda med dessa rullskridskorna till min dotter funkar perfekt. Tyvärr så blev leveransen försenad med en vecka men det var postens fel.
Christer Davidsson (Falkenberg)
02.03.2016
Rating: 4!
De här rullskridskorna var tyvärr väldigt fula vilket även min son tyckte. Det var knappt han ville ha dem så båda jag och han blev besvikna när vi äntligen fick paketet. Själva skon ser ut som en sneaker i en tecknad film. Omodern och konstig. Vi får helt enkelt hoppas att de har bättre åkegenskaper än vad de ser ut. Eftersom vi inte har åkt så mycket ännu så är betyget baserat på utseende och inte köregenskaper.
Maria Möller (Torslanda)
11.08.2015
Rating: 1!
Vastaus SkateProlta:  Det var tråkigt att höra att utseendet på denna inlinse inte levde upp till era förväntningar. Är inlinsen i nyskick och oanvänd är ni mycket välkomna att skicka den tillbaka i retur. Det gör ni genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur /Martina
Näytä kaikki 5 arvostelua
SkatePro