Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
Db

Douchebags The Douchebag LTD Musta Camo Suksikassi

(1)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Massiivisen suosion saanut ja erittäin rajatun sarjan Jon Olson White Camo-sarja saa nyt mustan seuraajan. Douchbagsin Black Camo-versio on varustettu samalla grafiikalla, vain värit ovat nyt vaihtuneet tyylikkääseen mustaan ja harmaaseen. Tätäkin painosta löytyy vain todella rajoitettu määrä, joten hanki omasi heti. Muuten saattaa naapuri ehtiä ensin.

Douchebag on syntynyt käyttäjien tarpeiden sekä tekijöiden intohimon tuloksena; kassin tekemiseen ovat osallistuneet laskettelijat, lumilautailijat, surffaajat, suunnittelijat, insinöörit, lentomatkatavaroiden käsittelijät sekä Norjan Tieteen ja Teknologian Yliopisto. Tämä on siis todellakin fiksu tapa kuljettaa sukset ja lumilaudat.

  • Pituudensäätösysteemi: Laukku voidaan säätää varusteidesi mukaiseen pituuteen tinkimättä jäykästä rakenteesta joka takaa sisällön pysymisen ehjänä ja turvassa.
  • Olkapäillä kannettavuus: Tämä systeemi mahdollistaa helpomman kuljetuksen ja vapauttaa kätesi kun voit hinata kassia perässäsi.
  • Rakenne: 19 erillistä ABS tukikaarta yhdessä huolellisesti valittujen ja kestävien materiaalien kanssa tekee Douchebagista yhden markkinoiden suojaavimmista kasseista.
  • Hook up-systeemi: Tämä systeemi integroi Huggerin Douchebagiin, luoden kahdesta erillisestä yksiköstä yhden eheän kokonaisuuden.
  • Kompressio: Kun kassi ei ole käytössä se voidaan rullata kokoon ja sovittaa pieneen käsilaukkuun.
  • Kevyt design: Ainoastaan 3.4 kg
  • Renkaat: Kaksi sulavasti rullaavaa rengasta joiden avulla kuljetat raskaatkin varusteet

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
01.02.2018
Rating: 5!
SkatePro