VALIKKO
×

Suksi- ja lumilautapussit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

SkateProsta löydät laajat valikoimat tunnettujen merkkien suksi- ja lumilautapusseja. Kunnon pussiin kannattaa panostaa, jotta lasketteluvälineet pysyvät kunnossa myös rinteen ulkopuolella.

Suksipussit

Suksipusseja on markkinoilla montaa eri mallia. Osa on todella pelkistettyjä, kun taas toisissa on runsaasti yksityiskohtia ja extrapehmusteita. Ylimääräiset ominaisuudet estävät esimerkiksi suksien hankaamisen toisiinsa kuljetuksen aikana, ja niiden naarmuuntumisen. Suksipussi on myös kätevä säilytyspaikka lasketteluvälineille kesän aikana. Suurimmassa osassa suksipusseista on tilaa sekä suksille että sauvoille.

Isommat suksipussit

Isommat suksipussit on tarkoitettu useampien suksiparien kuljetukseen. Niissä on usein laadukkaat toppaukset, ja ne on suunniteltu suojaamaan varusteita esimerkiksi lentokentillä, jossa matkatavaroita saatetaan käsitellä kovakouraisesti. Joissain pusseissa saattaa olla myös renkaat alla, jolloin niitä on helpompi kuljettaa.

Lumilautapussit

Lumilautapussiin voi mahtua laudan lisäksi myös lautailukengät ja muut varusteet. Lumilautapusseja valmistetaan niin standardikoossa kuin isompina matkamalleinakin.

Reput

Valikoimistamme löytyy myös reppuja joka lähtöön. Meillä on niin perusmalleja kuin teknisempiäkin reppuja, jotka on varustettu turvavälineillä ja joihin pystyy kiinnittämään sukset tai lumilaudan tarpeen vaatiessa.