×
VALIKKO

Laukut - Laskettelusukset

  Filter
Värit
Tuotemerkit

Laukut talviurheiluun

Kun olet lähdössä laskettelureissulle, tai missä tahansa muussa tilanteessa, jossa tarvitset laskettelu- tai lumilautailuvarusteita, tarvitset myös hyvän, tarkoitukseen sopivan laukun. SkateProsta löydät hyvän valikoiman erilaisia suksilaukkuja sekä lumilautapusseja, jotka on erityisesti suunniteltu talviurheilulajeihin.

Suksilaukku

Suksilaukkuja, jotka säilövät ja suojaavat suksiasi on saatavilla useissa eri malleissa. Osa on todella pelkistettyjä, kun taas toisissa on runsaasti yksityiskohtia ja lisäpehmusteita. Ylimääräiset ominaisuudet estävät esimerkiksi suksien hankaamisen toisiinsa kuljetuksen aikana, ja niiden naarmuuntumisen. Suksilaukku on myös kätevä säilytyspaikka lasketteluvälineille kesän aikana. Useimmissa suksilaukuissa on tilaa sekä suksille, että sauvoille.

Matkasuksilaukku

Nämä ovat niitä isoja suksilaukkuja, joihin mahtuu useita suksipareja. Monet niistä on varustettu hyvällä pehmustuksella, joka suojaa välineitäsi kovakouraisemman kuljetuksen aikana bussissa, lentokentällä tai auton katolla. Joissakin malleissa on myös useita taskuja, sekä renkaat mukana kuljettamisen helpottamiseksi.

Monokassi

Monokassi on helppo tapa säilyttää monojasi ja kuljettaa niitä vaivattomasti mukana. Monokasseja on saatavilla olkahihnalla sekä kantokahvalla varustettuna - erittäin käytännöllistä ja helppoa.

Lumilautapussi

Lumilautapussi auttaa suojaamaan lumilautaasi, ja voit säilyttää lumilautavarusteesi, kuten monot, hanskat, selkäsuojan yms. samassa paikassa. Lumilautapusseista on saatavilla perus- sekä tour-malleja.

Reput

Ei väliä, tarvitsetko repun backcountry-reissulle rinteen ulkopuolelle, tai haluat mennä piknikille vuorille, löydät juuri oikean repun SkateProsta. Valikoimassamme on useita eri malleja talvikäyttöön. Perusmalleista aina reppuihin, joissa voi kuljettaa ruokaa sekä virvokkeita pitkille hiihtoreissuille. Meillä on myös teknisempiä reppuja turvallisuusvarusteilla, joihin on mahdollista kiinnittää lumilauta tai sukset.