Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Primo Starlight Lasten Potkulauta

(26)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Primo Starlight lasten potkulauta Globberilta on suunniteltu antamaan mukavan ensikokemuksen potkulautailuun. Kaikki osat on valmistettu huolella turvallisen ja kivan lautailun takaamiseksi.

Lauta on matala, siksi sen päälle on helppo nousta ja liikkua. Lapsen on myös helppo kiihdyttää laudalla, jossa ei ole korkea työntökorkeus. Tämän Globberin potkulaudan ohjaus voidaan lukita helpolla napin painalluksella. Tämä tekee siitä suoraan ajettaessa huomattavasti tasapainoisemman.

Tangon korkeutta voidaan säätää sitä mukaan kun lapsesi kasvaa. Primo Starlight on kolmipyöräinen potkulauta, se on ominaisuus joka lisää tasapainoa. Tämä edistää lapsen tasapainon opettelua ja tekee ajamisen oppimisesta helpompaa.

Fantasy- sarja tulee printtikuvioidulla laudalla lisäten siihen väriä ja vaihtelua lineuppiin. Lisäksi dekin sisäänrakennetut valot lisäävät hauskuutta pikkukavereiden lautailuun.

Kaikki suurimmat osat voidaan purkaa ja koota kuljetuksen helpottamiseksi.

Huolla Globber potkulautaa säännöllisesti että se kulkee tasaisesti. Lue lisää oppaastamme "Kuinka kiristää Globber potkulauta ja vaihtaa jouset".

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
80mm, 120mm
Ajajan max. paino:
50 kg
Materiaali:
Muovi
Paino:
2330g
Tangon materiaali:
Alumiini
Renkaan profiili:
Kapea
Coren materiaali:
Muovi
Laakeriluokitus:
ABEC-5
Jarrutyyppi:
Flex Fender
Kokoaminen:
Osittain koottu
Suositusikä:
3 vuotta
Näytä kaikki

arvostelua   (26)

Fungerar bra, lätt att hantera. Barnen älskar den.
Sabine V. (Mölnlycke)
28.01.2019
Rating: 4!
Jättefin, stabil sparkcykel som var en mycket populär julklapp hos 5-åringen! Känns säkrare än en vanlig sparkcykel. Enda tråkiga är att den måste laddas lång tid för att lamporna ska lysa. Hade hellre velat ha den där lamporna sitter i hjulen och aktiveras av rörelse. Tyvärr slut i rosa så blev denna, men den fungerar ju utmärkt utan lampor med. Snabb leverans och fin service!
Nathalie S. (Skurup)
02.01.2019
Rating: 4!
Näytä kaikki 26 arvostelua
SkatePro