VALIKKO
×

Kuinka kiristät Globber potkulaudan ja vaihdat jousen

On aina hyvä ajatus silloin tällöin kiristää Globber potkulaudan ruuvit varmistaaksesi, että se pysyy hyvin huollettuna ja toimii moitteetta. Jos koet renkaiden työntyvän ulospäin, tämä saattaa johtua löysistä ruuveista ja/tai kuluneesta jousesta. Lue pidemmälle, ja opi kuinka helppoa ruuvien kiristys ja jousen vaihto on.

Jos lapsesi seisoo Globber potkulaudalla ja kokee, että renkaat työntyvät ulospäin ja dekki raapii maata, saatat ajatella että potkulauta on jäänyt liian pieneksi lapselle. Kuitenkin, sinun todennäköisesti tarvitsee vain kiristää ruuvit. Joissain tapauksissa ulos työntyvät renkaat saattavat viitata myös rungon sisällä olevan jousen rikkoutumiseen. Jousi on kuluva osa, ja se on mahdollista vaihtaa. Tämän takia kannattaa tarkistaa myös jousi, kun kiristät ruuveja.

Valmis aloittamaan

Seuraa alapuolella olevia vaiheita, ja Globber potkulautasi on taas pian käyttökunnossa.

Tarvittavat työkalut:

  • Ristipääruuvimeisseli
  • Kaksi M5 kuusiokoloavainta
  • Kaksi M4 kuusiokoloavainta
  • Mahdollisesti jousi

Ole tarkkana purkaessasi potkulautaa. Varmista että muistat, missä järjestyksessä potkulaudan osat ovat, välttääksesi hankaluuksia kootessasi potkulautaa. Jos olet epävarma, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

1.

Ota ristipääruuvimeisseli ja löysää 6 ruuvia. Voit nyt irrottaa dekin (kuvassa vaaleanpunainen osa).

2.

Voit nyt irrottaa dekin ( kuvassa vaaleanpunainen osa ).

3.

Ota kaksi M5 kuusiokoloavainta. Löysää ja irrota 2 akselia, jotka on nähtävissä yläpuolella olevassa kuvassa, asettamalla yksi kuusiokoloavain kummallekin puolelle. Nyt voit irrottaa rengaskokoonpanon (katso seuraava kuva).

Ole varovainen, ettet löysennä holkkeja - ne saattavat pudota, kun irrotat akseleita.

4.

Kiristä akselit kahdella M4 kuusiokoloavaimella asettamalla yksi kuusiokoloavain kummallekin puolelle.

Olet nyt valmis laittamaan osat takaisin paikoilleen ja hyppäämään vaiheeseen 6. Jos kuitenkin jousi on katkennut, mene vaiheeseen 5.

5.

Löysää ja irrota akselit kahdella M4 kuusiokoloavaimella. Voit nyt irrottaa ja vaihtaa jousen uuteen.

6. Kokoa potkulauta uudelleen noudattaen kaikkia aiempia vaiheita päinvastaisessa järjestyksessä. Muista kiristää kaikki ruuvit todella hyvin.

Jos olet epävarma, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Osien väärä asennus voi johtaa niiden rikkoutumiseen.