×
VALIKKO

Mini BMX renkaat, ulko- ja sisäkumit

Riippumatta siitä, kuinka hyvin huollat mini BMX pyöräsi renkaita, ne kuluvat ennen pitkää loppuun eri pinnoilla ajamisesta, alas hyppimisestä ja grindauksesta. Jossain vaiheessa ne on tarpeen vaihtaa.

Jos etsit vaihtorenkaita mini BMX pyörääsi, tai ehkä vain värikkäitä ulkokumeja lisätäksesi persoonallisuutta pyörääsi, löydät tästä kategoriasta renkaat mini BMX pyörääsi.

Vanteet ja sisäkumit

Tältä sivulta et pelkästään löydä standardityyppisiä mini BMX renkaita ja kumeja, vaan meillä on myös Street Pro-ulkokumeja, jotka rullaavat nopeasti ja tarjoavat tasaisen ajon. Tämän tyyppiset renkaat ovat tarpeen sekä parkissa että street-ajossa.

Jos sinulla on huonoa tuuria ja kumi puhkeaa, tästä kategoriasta löydät myös mini BMX pyörien sisäkumit. Huomioithan, että jos ostat Rocker Street Pro renkaat, niiden mukana tulee myös sisäkumit.

Täältä löydät myös mini bxm renkaiden vanteet, joita on saatavilla eri väreissä sekä designeissä. Löydät myös aina yhtä upean kromirengassetin, joka tekee mini bmx pyörästäsi todella makean näköisen.

Kaikki mini bmx renkaat, ja sisäkumit, jotka löytyvät tästä kategoriasta on tehty sopimaan Rocker Mini BMX pyöriin.