Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX ohjaus ja osat

Hyvä tietää

Löydä oikea race bmx tanko

Race bmx tangot ovat yleensä korkeampia, freestyle bmx pyörien tangot.

Race bmx tankoja on saatavilla eri malleissa sekä eri kokoisina, ja sekä korkeus että leveys mitataan tuumissa. Useimmat bmx tangot ovat 8-10" korkeita, ja 28-30" leveitä.

BMX ohjaustangot valmistetaan joko alumiinista, tai painavammista terästyypeistä. Suurin osa freestyle bmx tangoista valmistetaan teräksestä, kun taas useimmat race bmx tangot valmistetaan alumiinista, jotta pyörä olisi mahdollisimman kevyt.

Kaksiosainen vs. neljäosainen bmx tanko?

On kaksi tapaa, joilla bmx tankoja rakennetaan, ja arvasit oikein - kaksiosaisena tai neljäosaisena.

Kaksiosainen bmx tanko valmistetaan kahdesta alumiini- tai teräsputkesta. Tämä on yleensä rakenteeltaan kevyempi. Kaksiosainen bmx tanko on yleensä rakenteeltaan vahvin, sillä siinä on vain kaksi hitsauskohtaa.

Neljäosainen bmx tanko on valmistettu neljästä alumiini- tai teräsputkesta. Nämä tangot ovat hieman painavampia, kuin kaksiosaiset tangot, mutta tarjoavat ainutlaatuisen designin race bmx pyörälle, mikä on joillekin ajajille tärkeää.

Eli jos päätarkoituksenasi on madaltaa pyöräsi kokonaispainoa mahdollisimman paljon, sinun kannattaa tällöin valita kaksiosainen bmx tanko. Jos haluat antaa race bmx pyörällesi retron ja tyylikkään ulkomuodon, neljäosainen bmx tanko on silloin se, mitä etsit.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot