×
Valikko

Race BMX Kammet

Oikea kampisarja on yhtä kuin enemmän nopeutta

Race BMX-ajossa kiihtyvyys on kaikki kaikessa, lähtöportin snapista aina maaliviivalle saakka. Nopein ajaja on se, joka voittaa kilpailun.

Kampisarja on tärkeä osa vauhdin kehittämistä race BMX-pyörässä. Kampisarja auttaa siirtämään voiman ajajan jaloista eturattaaseen. Monet BMX ajajat eivät ajattele, että kampia on eri kokoisia, mutta on helppoa arvata, että pienemmät kammet painavat vähemmät. Pitkä poljinvarsi tarjoaa enemmän vipuvoimaa, mikä sallii korkeamman välityksen, ja näin lisänopeuden.

Race bmx kampisarja on tyypillisesti valmistettu kevyestä, mutta vahvasta alumiinista, kestävällä rakenteella.

Race bmx kampisarja on myös tyypillisesti rakenteeltaan 2-osainen, sillä tämä rakenne mahdollistaa kaikkein alhaisimman painon.

Huomautus: On tärkeää valita kampisarja, joka on yhteensopiva rungon keskiön kanssa. Koko on mainittu tuotteen ominaisuuksissa.

Pidä kampesi kunnossa

Kuten kaikkien pyöräsi osien kanssa, on tärkeää pitää hyvää huolta kampisarjasta. Pitämällä huolta siitä, että kammet on kiristetty oikein sekä rasvattu ovat tärkeitä suorituskykysi kannalta.

Ole varovainen !! Jos kiristät kampea liikaa, polkeminen on vaikeampaa, mutta jos et kiristä kampia tarpeeksi, kampi saattaa irrota, mikä taasen johtaa kaatumiseen.

Oletko epävarma siitä, kuinka kammet kiristetään? Tutustu tällöin valmistajan ohjeisiin, tai ota meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot