×
Valikko

BMX rungot ja osat

Hyvä tietää

Kuinka valita oikea Race bmx runko

Kun valitset uuden race bmx rungon kokoa, se perustuu pääasiallisesti makumieltymyksiisi. Täältä löydät muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa aloittelevia bmx ajajia valitsemaan oikean kokoisen race bmx rungon.

Kun kilpailet race bmx-pyörälläsi, saavutat radalla suuria nopeuksia, ja tästä johtuen pidempi bmx runko on usein etu, sillä se tarjoaa vakaamman ajokokemuksen radalla.

Lisääntynyt vakaus salli sinun pyöräillä nopeammin ilman, että menetät hallinnan. Jos haluat reagoivamman race bmx pyörän, lyhyempi top tube sallii sinun tähtäävän oikealle kaistalle mutkissa.

Pitäisikö valita jyrkkä vai flat headtuben kulma?

Headtuben kulma on toinen tärkeä seikka race bmx pyörän vakauden kannalta. Flat-kulma antaa pyörälle pidemmän akselivälin. Pitkä akseliväli tarjoaa pyörälle enemmän vakautta suurissa nopeuksissa. Jyrkkä kulma tekee pyörästä lyhyemmät ja paremmin reagoivan. Flat-kulma on yleensä race bmx ajajien suosima, sillä se tarjoaa radalla parempaa kontrollia.

Minkä pituinen takahaarukan alaputki pitäisi valita?

Kun puhutaan race bmx rungon vastaavuudesta suhteessa vakauteen, takahaarukan alaputken pituus (BMX rungon takaosa) on toinen huomion arvoinen seikka. Race bmx pyörissä putken pituus vaihtelee välillä 12 - 16 ", rungosta riippuen.

Useimmat race BMX ajajat suosivat pidempää takaosaa, sillä se tarjoaa enemmän kontrollia. Pump-radalla pitkä takaosa mahdollistaa kovemman pumppauksen ilman, että bmx pyörä pyörähtää taaksepäin.

Kevyet race bmx rungot

Teoria race BMX:stä on se, että matalampi paino mahdollistaa suuremman nopeuden. Ja koska keveys on avainsana, useimmat race bmx rungot on valmistettu kevyistä materiaaleista - tyypillisesti joko hiilikuidusta tai alumiinista. Kevyimmät race bmx rungot on yleensä valmistettu hiilikuidusta - mutta jos katsot hintaa, kalleimpia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot