Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX satulat ja osat

Hyvä tietää

Mikä race bmx satula pitäisi valita?

BMX kilpailu ei kestä 30 - 40 sekuntia kauemmin. Race BMX ajajat harvoin käyttävät bmx satulaa istumiseen ajaessaan.

Bmx satulan pääasiallinen tarkoitus on estää ajajaa keihästämästä itseään BMX runkoon, kun hän laskeutuu isosta tempusta tai kiitää hyppyreiden yli.

Ja koska race BMX pyörissä pääteemana on kevyt paino, satulaa on myös minimoitu mahdollisimman paljon.

Tyypillinen race BMX satula on ohutta muovia tai nylon kuori, ilman mukavuuksia. BMX satula toimii runko/rengassuojana, suojaten ajajan takapäätä suurilta iskuilta.

Tästä huolimatta markkinoilla on melko paljon erilaisia satuloita. Useimmat race BMX ajajat tähtäävät kaikkein keveimpiin bmx satuloihin, mutta jotkut ajajat käyttävät race bmx pyöräänsä myös välimatkojen taittamiseen. Jos tämä koskee myös sinua, tällöin on hyvä ajatus hankkia varalle mukavan tuntuinen satula.

Valikoimastamme löydät malleja ja designejä sellaisilta brändeiltä, kuin BSD, Ciari, Cult, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Shadow, Simple, Staats, Subrosa ja Wethepeople.

Satulatolppa

Satulatolppa on putki, joka yhdistää bmx satulan runkoon. Useimmat bmx satulatolpat ovat säädettäviä, jotta voit sovittaa satulan pituuteesi. Tästä kategoriasta löydät satulatolpat tripod- ja pivotal-satuloille ja ne on valmistettu alumiinista, jotta paino olisi mahdollisimman matala.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot