×
Valikko

BMX Suojat

Miksi BMX-suojia on tärkeä käyttää?

Olitpa aloittelija tai ammattilainen, jokainen BMX-ajaja tarvitsee suojat. Oikeiden BMX-suojavarusteiden käyttö on tärkeää. BMX-suojat pitävät sinut turvassa ja vähentävät loukkaantumisriskiä, mutta ne myös lisäävät itseluottamustasi ja antavat sinun haastaa itsesi ajamisen aikana. Lisäksi, jos osallistut BMX-kilpailuihin, suojavarusteet ovat usein vaatimus kilpailun osallistumiseen.

Mitä suojavarusteita tarvitsen BMX:ään?

BMX-ajajat käyttävät erilaisia suojavarusteita, mukaan lukien kypäriä, polvi- ja kyynärpääsuojia sekä käsineitä. Nämä ovat välttämättömiä haavojen, naarmujen sekä vakavien vammojen estämiseksi. Kaikkien BMX-ajajien tärkein suoja on kypärä. BMX-kypärät erotetaan tyypillisesti koko kasvot peittävillä ja kasvoista avoimilla kypärillä, joita voidaan käyttää myös muihin urheilulajeihin. BMX-käsineet ovat hyödyllisiä paitsi käsien suojaamisessa, mutta antamalla sinulle myös lisää kontrollia ajon aikana.

Oikeiden suojavarusteiden valitseminen sinulle

On tärkeää hankkia oikean kokoiset BMX-suojavarusteet tyylistäsi riippumatta. Liian pienet varusteet saattavat jättää sinut suojaamatta ja liian suuret suojavarusteet voivat luiskahtaa paikaltaan, lisäten loukkaantumisriskiä. Esimerkiksi kyynär- ja polvisuojien tulee olla joustavia, mutta myös tiukasti istuvia. BMX-suojavarusteita voidaan käyttää vaatteiden päällä tai alla, tyylistä ja mallista riippuen.

Varustaudu ja tutustu BMX -kypärien ja Polvisuojien valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot