×
Valikko

BMX renkaat ja osat

Hyvä tietää

Oikea valinta race bmx renkaissa voi tehdä eron voiton ja häviämisen välillä

Kysy keneltä tahansa race bmx ajajalta, kuinka tärkeää hyvä aloitus on, ja he todennäköisesti kertovat sinulle, että Snap, kuten sitä kutsutaan, on ero voiton ja häviämisen välillä. Koska lähtöporteilla kiihdyttäminen on tärkeää race BMX-ajossa, monet BMX ajajat valitsevat kevyet ja aerodynaamiset bmx renkaat saadakseen mahdollisimman paljon irti joka polkaisulla.

Ylimääräisten grammojen hiomiseksi pois pyörän kokonaispainosta, race bmx ajajat käyttävät usein vanteita, joissa on vähemmän pinnoja. Tämä on luonnollisesti vahvuuden kustannuksella, ja kapeammat vanteet eivät kestä samanlaista käyttöä, kuin freestyle renkaat.

Joten minkä kokoiset race bmx renkaat minun pitäisi valita?

Vaikka bmx renkaita valmistetaan 12"-20", kaikkein yleisin koko race bmx renkaille on 20". Koot 12"-18" ovat pääasiallisesti valmistettu lapsille ja teini-ikäisille.

Huomautus: Renkaiden napaa vaihtaessa on tärkeää, että pinnareikien määrä on sama kuin vanteessa - 36 ja 48 reikiä ei voi sekoittaa.

On tärkeää huomioida, että ohuemmat bmx renkaat ja vannekoot (20 x 1 1/8-3/8 ja 24 x 1 1/8-3/8) eivät ole vaihdettavissa keskenään, tai 20 x 1.5 ja 1.75 renkaisiin sekä vanteisiin.

Pidennä sisäkumien käyttöikää

Käyttämällä vanneteippiä race bmx renkaissasi voit suojata sisäkumeja pinnareikien teräviltä reunoilta. Käyttämällä tätä edullista kuminauhan "osaa" pienennät kumin puhkeamisen riskiä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot