×
Valikko

Independent Naiset Series Gustavo Skeittilauta Dekki

Uutuus
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Katso myös

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Plan B Independent Naisten rullalautakansi

Oletko koskaan miettinyt, miltä Plan B -tiimi näyttäisi, jos he olisivat naisia? Legendaarinen taiteilija Marc McKee vastaa tähän kysymykseen näillä grafiikoilla, jotka esittävät Chris Joslinin, Felipe Gustavon, Trevor McClungin ja Tommy Fynnin naisellisia versioita.

Nämä laadukkaista materiaaleista valmistetut kannet sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille luistelijoille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään. Leveys on 8-8,375 tuumaa, pituus 31,3-31,7 tuumaa ja akseliväli 14-14,2 tuumaa, joten nämä kannet tarjoavat vakaan alustan temppujen suorittamiseen helposti.

Laadukkaasta vaahterapuusta valmistetut Plan B Independent Women -rullalautakannet takaavat kestävyyden ja lujuuden, kun taas keskikovera muoto tarjoaa optimaalisen kontrollin ja flickin. Nämä kannet on varustettu kaksinkertaisella kicktail-mallilla, joten ne sopivat täydellisesti monipuoliseen katuluisteluun, johon mahtuu niin teknisiä temppuja kuin kruisailuakin. Lisäksi niiden elinvoimaiset ja ainutlaatuiset päällimmäiset viiluvärit takaavat, että erotut joukosta missä tahansa ajeletkin.

Ominaisuudet

Dekin leveys:
8" (20.3cm)
Dekin pituus:
31.3" (79.5cm)
Akseliväli:
14" (35.6cm)
Nosen pituus:
6.74"
Tailin pituus:
6.52"
Dekin materiaali:
Vaahtera
Dekkivärit:
Vaihteleva pintaväri
Kovera:
Medium
Dekin ominaisuudet:
Tupla kick-tail
Grippi:
Ei sisälly

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro