VALIKKO
×

Turvallisuus sekä suojavarusteet

Suojavarusteet ovat tärkeät

Mikään ei ole inhottavampaa, kuin lähteä parkista täynnä mustelmia ja asfaltti-ihottumaa. Olitpa bleidaaja tai vain kruisailemassa, sinun kannattaa aina käyttää suojia.

Tästä osiosta löydät niin skeitti- kuin pyöräilykypärät, sekä ranne-, polvi- sekä kyynärsuojat. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät suojat skeittaukseen, rullaluisteluun ja kiekkoiluun, niin lapsille kuin aikuisille.

60 % kaikista rullailuun liittyvistä vammoista on alle 15-vuotiailla lapsilla. Tämän takia on erityisen tärkeää varmistaa, että lapsi käyttää suojavarusteita skeitatessa, skuutatessa, roller derbya harrastaessa sekä rulla- ja jääkiekkoillessa.

Jos olet ostamassa suojukset SkateProsta, voit olla varma että suojavarusteet on hyväksytty vastaamaan Euroopan sekä Amerikan turvallisuusstandardien vaatimuksia.

Varaudu aina etukäteen oikeiden suojien avulla

Suojavarusteiden lisäksi on muutamia varotoimenpiteitä, jotka rajoittavat tapaturmien riskiä skuutatessasi tai skeitatessasi.

  • Ole varovainen hyppyjä sekä temppuja tehdessäsi
  • Ota aina taskuista pois kaikki kovat ja terävät esineet

Tämän lisäksi on aina hyvä ajatus venytellä hieman sekä lämmitellä ennen ja jälkeen harjoitussession.

Yhteenveto: Jos huolehdit varotoimenpiteistä sekä käytät oikeita suojavarusteita, sinun pitäisi pysyä suhteellisen turvassa kun teet temppuja tai pelaat kiekkoa kavereidesi kanssa.