×
Valikko

Rullaluistelusuojat

Rullaluistelusuojat: Parempi katsoa kuin katua

Mikään ei ole inhottavampaa, kuin lähteä parkista täynnä mustelmia ja asfaltti-ihottumaa. Olitpa bleidaaja tai vain innostunut kruisailusta, sinun kannattaa aina käyttää kunnollisia rullaluistelu suojia.

Tästä osiosta löydät niin skeitti- kuin pyöräilykypärät, sekä ranne-, polvi- sekä kyynärsuojat. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät suojat skeittaukseen, rullaluisteluun ja kiekkoiluun, niin lapsille kuin aikuisille.

60 % kaikista rullailuun liittyvistä vammoista on alle 15-vuotiailla lapsilla. Tämän takia on erityisen tärkeää varmistaa, että lapsi käyttää suojavarusteita skeitatessa, skuutatessa, roller derbya harrastaessa sekä rulla- ja jääkiekkoillessa.

Jos olet ostamassa suojat rullaluisteluun SkateProsta, voit olla varma että suojavarusteet täyttävät hyväksytysti Euroopan sekä Amerikan turvallisuusstandardien vaatimuksia.

Rullaluistelu suojat vievät sinut seuraavalle tasolle

Suojavarusteet antavat sinulle mahdollisuuden liikkua mukavuusalueesi ulkopuolella ilman, että joudut alttiiksi vakaville vammoille. Ja tämä tulee tapahtumaan useita kertoja, kun yrität esimerkiksi onnistua uudessa tempussa.
Hankkimalla suojat rullaluisteluun saat mielenrauhan, sekä lisäyksen itsevarmuudellesi, mikä entisestään parantaa mahdollisuuksiasi menestyä lajissa.

Rullaluistelusuojien käyttämisen lisäksi sinun tulisi aina ensin arvioida riskitekijät, ja pieni lämmittely on aina hyvä ajatus ennen harjoituksia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot