Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Longboards

Hyvä tietää

Longboardit - Surffausta renkailla?

Longboard, eli lonkkari on pidempi vrsio tyypillisestä skeittilaudasta, joka on yleensä pituudeltaan noin 90-120 cm. Longboardit sopivat täydellisesti kruisailuun, alamäkilaskuun tai vaikkapa välimatkojen taittamiseen. Longboard tarjoaa tasaisemman ajokokemuksen skeittilautaan verrattuna, ja carving integroi elementtejä surffauksesta, sekä tarjoaa surffauksen kaltaisen tuntuman. Tästä johtuen siihen viitataan toisinaan asfalttisurffauksena.

Longboard tyypit

Markkinoilla on useita erilaisia longboard malleja, joista jokaisella on oma käyttötarkoituksensa. Ominaisuuksia ovat dekin muoto, joustavuus, sekä trukkien asennustapa. Yleisesti ottaen longboardit jaotellaan seuraaviin tyyppeihin:

Cruiser longboard - kruisailuun ja välimatkojen taittoon

Cruiser longboardit ovat usein pintail -mallisia, joka on tuttu surffilaudoista. Cruiser longboardit ovat erinomaisia surffimaiseen ajoon ja sulavaan kruisailuun.

Carving longboard - pumppausta asfaltilla

Voimakkaimmat pumpit ovat mahdollisia carving longboardila. Carving tuntuu surffaukselta tai lumilautailulta puuterilumessa.

Dancer longboard - ilmaise taiteellista puoltasi

Dancer longboard on todella kiva, jos haluat kokeilla tanssimista ajaessasi tai kehittää tasapainoasi. Laudat soveltuvat erinomaisesti myös pidemmille matkoille.

Freestyle longboard - lisää temppuja kruisailuun

Täydellinen yhdistelmä surffimaista ajoa sekä temppuja. SkatePro suosittelee freestyle longboardia, jos etsit temppuiluun soveltuvaa longboardia.

Freeride longboard - slaideihin ja temppuihin

Freeride-ajossa tarkoituksena on tehdä slaideja ja temppuja joko alamäessä (engl. dowhill) tai tasaisella alustalla. Freeride voi muistuttaa hyvin paljon downhill-ajoa, mutta se on enemmän suuntautunut temppuihin.

Downhill longboard - nopeuteen ja slaideihin

Downhill longboard on oikea valinta kaikille heille, jotka haluavat viilettää alamäessä sekä slaidata kaltevilla teillä tai haluavat jäykän ja hyvin vakaan laudan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot