×
Valikko

Siteet - Vesisukset

Etsitkö uusia siteitä vesisuksitaitojesi parantamista varten? Vai ovatko hakusessa ensimmäiset siteesi? Olipa taitotasosi mikä tahansa, löydät valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat siteet.

Vesisuksien siteistä ollaan montaa eri mieltä, ja jotkut uskovat tietyntyyppisten siteiden suojelevan vammoilta, samalla kun toiset ovat tasan vastakkaista mieltä. Käytännössä tarjolla vesisuksia varten on kolme erityyppistä sidettä: Front high-wrap, double high-wrap, sekä säädettävät siteet.

Front high-wrap -siteisiin sisältyy takaosan pleitti. Nämä ovat monipuoliseet siteet, ja kätevät silloin jos samoja suksia käyttää useampi. Nämä siteet ovat hyvä valinta aloittelijoille.

Double high-wrap -siteet tunnetaan myös nimellä kustomoidut siteet. Nämä vesisuksien siteet tarjoavat parempaa ja hallintaa sekä tehokkaampaa suoritusta, mutta ne eivät sovellu silloin, jos samoja suksia käyttää useampi ihminen. Nämä siteet sopivat loistavasti edistyneille ja kokeneille.

Säädettävät siteet ovat, kuten nimi jo kertoo, säädettävissä jokaisen käyttäjän kokoon sopiviksi. Tämänkaltaiset siteet tarjoavat parasta hallintaa, ja parantavat suoritusta. Säädettävät siteet ovat kalliit, mutta hintansa arvoiset. Siteet sopivat hyvin kaikentasoisille.

Vesisuksien siteissä käytetyt materiaalit

Materiaalien osalta siteet jakautuvat kahteen suosittuun tyyppiin: perinteiseen kumiin ja EVA-vaahtomuoviin. Kumiset siteet ovat loistovalinta aloittelijoille, sillä ne tarjoavat pehmeää ja mukavaa istuvuutta ja hyvää hallintaa.

EVA-vaahtositeet ovat hieman jäykemmät, ja tarjoavatkin parempaa reunahallintaa vedessä. Tämän vuoksi ne sopivat paremmin niille, joilla on lajista kokemusta. Myös aloittelijat voivat käyttää EVA-vaahtositeitä, mutta siteiden jäykkyyden takia suksien hallinta vedessä saattaa olla hankalaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot