×
Valikko

Rullasuksipaketit

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Rullasuksipaketti - kaikki mitä tarvitset

Tästä kategoriasta löydät valikoimassamme olevat rullasuksipaketit.

Rullasuksipaketissa on kaikki tarvittavat osat rullahiihtoon. Valikoimassamme on paketteja niin aloittelijoille kuin kokeneemmille rullahiihtäjille. Ja kuten huomaat, meillä on aika monta erilaista settiä eri valmistajilta. Rullasuksipaketteja on sellaisilta valmistajilta, kuin Swenor, SkiGo ja Elpex, joita pidämme tämän hetken huippubrändeinä.

Aloittelijalle valmis rullasuksipaketti on loistoratkaisu - näin kaikki osat ovat varmasti yhteensopivia. Myös kokeneille harrastajille on hyötyä rullasuksipaketin ostamisesta, sillä valmiin paketin ostaminen tulee edullisemmaksi, kuin osien ostaminen erikseen.

Rullasuksipaketeissamme olevat osat ovat ammattilaistemme huolella valitsemia, joten voit olla täysin varma, että ne toimivat täydellisesti yhdessä. On hyvin tärkeää, että siteet ja rullasukset ovat yhteensopivat. Tämän kategorian rullasuksipaketteihin sisältyy hanskapari, rullasukset, siteet, monot sekä suksisauvat.

Erinomaista harjoittelua maastohiihtoa varten

Rullahiihto on yksi parhaista tavoista harjoitella maastohiihtotekniikka, jos asut seudulla, jossa on rajoitetusti lunta. Tämä antaa sinulle myös mahdolliseen harjoitella ympäri vuoden maastohiihtoa varten.

Kuten myös tavallisten suksiemme kohdalla, asennamme siteet rullasuksiisi ilmaiseksi, kun ostat sekä rullasukset että siteet SkateProlta. Suosittelemme tätä suuresti, sillä siteet asennetaan painosi ja pituutesi mukaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot