Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Longboard & Skeittilauta Suojavarusteet

Pitäisikö minun hankkia skeittisuojat?

Skeittisuojat ovat välttämättömiä pysyäksesi suojattuna skeittilaudalla tai longboardilla ajaessasi. Ei ole väliä, oletko vasta aloittamassa vai kokenut skeittaaja, suojat auttavat pitämään sinut turvassa ja antavat sinun keskittyä skeittaamiseen. Kaatuminen on osa skeittausta, joten voit skeitata rauhallisin mielin oikeilla suojavarusteilla.

Lisäksi suojavarusteiden käyttö antaa sinulle itseluottamusta kokeilla uusia temppuja ja saavuttaa uusia nopeuksia laudallasi. Vaikka saatat nähdä ammattilaisia ilman suojia, longboard- ja skeittisuojat ovat välttämättömät kaikille aloittelijoille.

Erilaiset suojavarusteet skeittaamiseen

Usein longboard- ja skeittisuojavarusteisiin kuuluu kypärä, skeittisuojat ja suojahousut. Kypärät ovat välttämättömiä pään suojaamiseksi. On tärkeää hankkia skeittikypärä, joka istuu tukevasti päähän.

Suojia voi käyttää polvissa, kyynärpäissä ja ranteissa, ja ne ovatkin luultavasti eniten käytetyt skeittaus suojat. Longboardauksessa on myös normaalia käyttää käsineitä, jotka suojaavat käsiäsi kun suoritat tiukkoja käännöksiä.

Oletko huolissasi siitä, että suojavarusteet pilaavat skeittilookkisi? Älä huoli! Nykyaikaiset suojavarusteet on usein kehitetty tyylikkäällä, minimalistisella muotoilulla, joka varmistaa, että ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota taitoihinsi kuin siihen, miltä näytät.

Jos etsit suojavarusteita muihin extreme-urheiluajeihin, tutustu BMX Suojat ja Scoottauksen suojavarusteet -valikoimiimme .

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot