Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko
CCM

Jetspeed 465 Junior Jääkiekkomaila

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

CCM JetSpeed 465 -jääkiekkomailassa on parannettu rakenne ja akseliteknologia, joiden ansiosta se on entistä luotettavampi jääkiekkomaila, jonka avulla voit parantaa peliäsi.

Ominaisuudet

  • Hybrid Kick Point, joka on tarkoituksella luotu pehmentämään valon nopean laukaisun vapautumisen ja suuren voiman välistä kuilua. Tämä saavutetaan erittäin jäykällä flex-vyöhykkeellä, joka on kahden pehmeämmän flex-vyöhykkeen välissä. Näin saat nopeat laukaukset irti ahtaissa paikoissa sekä voit päästää raskaat shortsit lentämään siniviivalta.
  • Vahvistettu terä tässä sisäänpääsymallissa. Tämä jäykkä terä tarjoaa korkean tason kestävyyttä, joka pystyy pitämään hieman paremmin kaikissa pelityyppisissä tilanteissa.
  • R-Geometry-muoto tarjoaa luo pyöristetyn reunan ja koverat sivut, jolloin tuloksena on erittäin mukava, ammattilaisten suosima korkean suorituskyvyn maila.

Jos olet aloitteleva pelaaja, joka etsii vahvaa, nopeaa mailaa, joka on rakennettu nykypäivän pelin nopeutta silmällä pitäen, CCM Jetspeed 465 Hockey Stick on täydellinen valinta sinulle!

Ominaisuudet

Total Height:
145cm
Blade Material:
Lasikuitu, Traditional Foam
Flex:
40
Mailan materiaali:
Komposiitti Lasikuitu ja Hiilikuitu
Lapamalli:
P29

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro