×
Valikko
YOW

Mundaka Grom Series Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Tutustu YOW Mundaka Grom Series Surfskateen, joka on lippusi vertaansa vailla olevaan surffauskokemukseen maalla!

Tämä ensiluokkaisesta vaahterasta valmistettu surffiluistin on poikkeuksellisen kestävä ja joustava, ja se on valmis kestämään kaikkein kovimmat ajelusi. Sen kompakti koko, jossa kannen pituus on 81,3 cm (32 tuumaa), tekee siitä erittäin ketterän, joten voit kulkea ahtaissa paikoissa ja tehdä teräviä käännöksiä helposti.

Kannen leveys on 24,1 cm (9,5 tuumaa) ja se tarjoaa jaloillesi vakaan ja mukavan alustan, joka takaa optimaalisen hallinnan ja tasapainon. Kicktailin lisääminen parantaa ajokokemustasi entisestään, jolloin voit tehdä tyylikkäitä temppuja ja tutkia surffauksen uusia ulottuvuuksia.

YOW Mundaka Grom Series Surfskate on varustettu korkealaatuisilla 66 mm:n pyörillä, ja se tarjoaa pehmeän ja vaivattoman ajon, joka jäljittelee aalloilla liukumisen tunnetta. Sen käänteiset kingpin-kuormat yhdistettynä vakioripustukseen ja carving-muotoiluun tarjoavat vertaansa vailla olevaa reagoivuutta ja vakautta, minkä ansiosta voit carveerata syvälle ja virrata vapaasti, aivan kuten surffilaudalla.

Suunniteltu niille, jotka etsivät äärimmäistä carving-kokemusta, tämä surfskate on täydellinen sekä kokeneille ratsastajille että tulokkaille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja viedä surffauksensa seuraavalle tasolle. YOW Mundaka Grom -sarjan surffiluistimen avulla voit nauttia aaltojen jännityksestä, vaikka olisitkin kilometrien päässä merestä.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
16.5" (41.9cm)
Nosen pituus:
5.52"
Tailin pituus:
5.92"
Dekin pituus:
32" (81.3cm)
Dekin leveys:
9.5" (24.1cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Normaali hangeri, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro