×
Valikko

Wata Complete Surfskate

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Esittelyssä Long Island Wata Surfskate, lopullinen kyyti carvingin harrastajille.

Koe surffaamisen jännitys maalla tällä Long Island Longboardsin huippuluokan surfskatella. Intohimolla ja tarkkuudella valmistetussa Wata Surfskatessa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja innovatiivinen muotoilu, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen.

Tämän surfskaten ytimessä on tukeva ja joustava vaahterakansi, joka tarjoaa täydellisen tasapainon carvingiin ja cruisingiin. Kansi on 31 tuumaa pitkä ja 9,5 tuumaa leveä, joten se tarjoaa runsaasti tilaa jaloillesi säilyttäen samalla kompaktin ja ohjattavan profiilin.

Wata Surfskate ylpeilee 19 tuuman akselivälillä, joka luo tasaisen ja vakaan kyydin. Tämä yhdistettynä 66 mm:n pyöriin ja herkästi reagoiviin käänteisiin kingpin-kuorma-autoihin antaa sinulle mahdollisuuden karvailla vaivattomasti ja tehdä teräviä käännöksiä helposti.

Tämä potkuhännällä varustettu surfskate tuo rullalautailukokemukseesi lisäulottuvuuden. Pop ollies, suorita manuaaleja ja tutki uusia temppuja tällä monipuolisella laudalla.

Kaikentasoisille carvingin harrastajille suunniteltu Long Island Wata Surfskate on täydellinen kumppani skeittiseikkailuihisi. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittelija, tämä surfskate nostaa ratsastuksesi uusiin korkeuksiin.

Ominaisuudet

Dekin materiaali:
Vaahtera
Akseliväli:
19" (48.3cm)
Nosen pituus:
2.20"
Tailin pituus:
5.43"
Dekin pituus:
31" (79cm)
Dekin leveys:
9.5" (24.1cm)
Dekin ominaisuudet:
Kicktail
Renkaan halkaisija:
66mm
Trukkityyppi:
Inverted kingpin, Käännettävä hanger, Carving
Ajotyyli:
Carving

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

Samalta valmistajalta

SkatePro