Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Sherpa Complete Longboard

(2)
Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Suositut tuotteet

Kuvaus

Hienoinen kick-tail ja jalat paikoillaan pitävä concave. Monipuolinen lauta on tehty freerideen ja alamäkiin. Säädettävä akseliväli parantaa entisestään monipuolisuutta. PItkä väli tuo vakautta kovassakin menossa ja lyhyt väli sopii tiukkoihin käännöksiin ja helppoon slaidaukseen.

Ominaisuudet

Dekin leveys:
10" (25.5cm)
Dekin pituus:
39" (99.1cm)
Dekin materiaali:
Hard Rock vaahtera, Kanadan vaahtera, 8-ply
Lisämateriaalit:
Lasikuitu, 2-ply
Dekin ominaisuudet:
Kicktail, Rengasurat
Grippi:
Pre-gripped
Trukkityyppi:
Inverted kingpin
Hangerin leveys:
180mm (7")
Trukkikumi:
90A
Renkaan halkaisija:
70mm
Renkaan leveys:
45mm
Renkaan kovuus:
82A
Renkaan materiaali:
PU valettu
Laakeriluokitus:
ABEC-7
Kovera:
Medium
Ajotyyli:
Downhill, Kruisailu

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

arvostelua   (2)

Deckki on todella jäykkä ja jalat löytävät äkkiä paikkansa alamäessä. Edessä on pienehkö w-concave joka pitää jalat paikallaan. Tarkoitukseensa soveltuu loistavasti, mutta pidempiä matkoja tasaisellä liikuttaessa etujalka kramppaa concaven takia ja lauta muutenkin turhan korkea tasaisella polkemiseen. Eli ei välttämättä se paras mahdollinen "do-it-all" lankku. Kicktail on hyvä olemassaan ja helpottaa kanttareiden ylittämistä huomattavasti. Bolzen trukit toimivat kuin ajatus puslien vaihdon jälkeen (painan noin 100kg). Ei yllättänyt että vakiot minulle turhan pehmeät mutta hieman kevyemmälle vakiot ovat varmasti bueno. Renkaat on kovat. Siis ihan p***eleen kovat. Paikat tippuu hampaista jos et vasta tehtyä asfalttia skeittaa. Varmasti helpottaa speed chekkejä yms. Renkaat ei ole valmiiksi sisäänajettua mallia eli eivät silti luista suoraan paketista. Ajavat silti asiansa aivan hyvin.
Janne Uusitalo (Inari)
25.07.2016
Rating: 4!
Skön bräda som gör det den ska, det finns lite vikt i den vilket gör det känns stabilt i downhill och funkar bra även i andra åk-stilar. Upphöjningarna fram och breddningen bak innan tailen gör att man står riktigt stabilt. Tar alla tillfällen jag kan för att åka på den.
Victor Gregor (Bagarmossen)
15.06.2016
Rating: 4!
SkatePro