×
VALIKKO
Rampage

Rampage Mini Grind Ramppi

EUR 49,95
 
(10)
Zoom
Varastossa
Kiirehdi! Tämä tuote on hyvin suosittu.
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
  Tallenna muistilistalle
Samalta valmistajalta
Kuvaus

Rampagen valmistama helposti kuljetettava mini grind ramppi. Nämä rampit on valmistettu vankasta 1,5mm paksusta sinkkikäsitellystä putkiteräksestä, kestäen sen ansiosta päivittäisen höykytyksen sekä sääolosuhteet. Sopii useimpiin rullaurheilulajeihin kuten bleidaukseen, skeittaukseen ja temppupotkulautailuun.

Ramppi on varustettu kestävillä PE-end capseilla sekä jalkojen PVC-capseilla jotta se pysyisi kitkan ansiosta paikoillaan kovassa menossa.

Rampin kokoamiseen kuluu noin 2 minuuttia, ja tarvittavat työkalut sisältyvät pakettiin. Lisäksi Rampage Mini Rail-rampin voi katkaista keskeltä joten sen purkaminen ja kokoaminen seuraavassa paikassa on helppoa.

Kätevä ominaisuus on myös pakettiin kuuluvat varaosat, joiden avulla rampin voi yhdistää Rampagen Mini ramppiin. Tämä tarjoaa tarvittavaa nostoa ja lisäapua aloittelijoille, jotka kokeilevat ramppia ensimmäistä kertaa.

Mitat:

  • Pituus: 90 cm
  • Grind railin leveys: 6 cm
  • Railin paksuus: 3 cm
  • Korkeus: 15 cm
arvostelua  
 
(10)
Tukevaa tekoa. Yksi ruuveista puuttui ja palkkien saumoja piti tasoitella viilalla.
Pertti Lehtinen (Kerava)
26.09.2018
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Olemme pahoillamme, että tuotekokonaisuudesta on puuttunut ruuvi! Tuotetta ei myöskään tulisi muokata itse, vaan mikäli siinä ilmenee jotakin poikkeavaa, kannatta meille ilmoittaa asiasta viipymättä. Olimmekin sinuun jo myös sähköpostitse yhteydessä, jotta voimme katsoa mitä tilanteelle olisi tehtävissä. On kuitenkin erittäin mukava kuulla, että reili on ollut tukeva käytössä :) /Tanja
Lätt att bygga ihop och fungerar bra för sonen som precis börjat skatea.
Fredrik Nilsson (Svedala)
13.11.2019
Rating: 5!
Efter först felleveransen funka det fint
Helena Lövgren (Tibro)
02.10.2019
Rating: 5!
Näytä kaikki 10 arvostelua