×
Valikko

BMX / Motocross Ajolasit

Kuinka valita oikeat bmx ajolasit

Off-road ajolaseja käytetää sekä race bmx-ajossa että motocrossissa. Useimmat motocross ja BMX ajolasit on valmistettu tear-off linsseille. Toinen teknologia, joka löytyy useimmista bmx ajolaseista on roll-off teknologia.

Ero tear-offin ja roll-offin välillä on se, että tear-off-liuskat vedetään pois ja heitetään menemään. Roll-off-systeemissä kalvo rullataan linssin päälle ja pidetään rullalla lasien toisella puolella.

Tear-off-systeemi on tyypillisesti vahvempi kuin roll-off-systeemi, mutta ne eivät voi säilyttää yhtä monta vetäisyä, kuin roll-off. Tear-off-systeemissä on yleensä noin 30 vetäisyliuskaa, kun taas roll-off-systeemissä on noin 50.

Minkä sävyisiä linssejä pitäisi käyttää?

BMX ja motocross ajolaseissa on käytännössä kolme eri sävyä.

Kirkassävyiset linssit sopivat hämärämpiin olosuhteisiin, kun taas medium-sävyiset linssit ovat universaalimpia, ja niitä voi käyttää hämärämmissä sekä aurinkoisemmissa olosuhteissa. Tummasävyiset linssit ovat optimaaliset kirkkaisiin ja aurinkoisiin olosuhteisiin.

Monet ajajat omistavat sekä kirkassävyiset että tummasävyiset linssit, varmistaakseen että heillä on aina kisapäivän säähän sopivat linssit.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot