×
Valikko

Mini BMX varaosat

  Filter
Tuotemerkit
Akselin halkaisija

Pidä pyöräsi kunnossa mini BMX varaosien avulla

Täältä löydät kaikki mini bmx varaosat, joita tarvitset Rocker mini BMX pyöräsi huoltoon. Sen lisäksi löydät myös laajan valikoiman polkimia sekä, eri värisiä ja mallisia grippejä, joilla voit lisätä persoonallisuutta mini bmx pyörääsi.

Toki, meillä on kaikki mini bmx varaosat, joita tarvitset pitääksesi mini bmx pyöräsi huippukunnossa. Tästä kategoriasta löydät perusosat, kuten hammasrattaat, kampisetit, taka- ja etuakselit, headsetit sekä paljon muuta. Täältä löydät myös uuden parin pegejä tai vaikkapa satulan.

Kustomoi pyöräsi mini BMX lisävarusteilla

Tämä on myös se paikka, josta kannattaa aloittaa jos haluat kustomoida mini bmx pyörääsi. Meillä on erilaisia mini bmx osia, joilla voi lisätä persoonallisuutta pyörään, kuten eri värisiä polkimia ja upean näköisiä käsigrippejä ohjaustankoon. Meillä on jopa neochome-värinen, 4-osainen tanko!

Korjaa mini BMX pyöräsi tien päällä

Ollaan rehellisiä; jos ajat mini bmx pyörällä päivittäin useita tunteja, se voi rikkoutua tavalla tai toisella. Tarvikerepun ansiosta sinun ei tarvitse lähteä kotiin skeittiparkista, koska pegi on löysällä tai renkaissa ei ole tarpeeksi ilmaa.

Tästä kategoriasta löydät tarvikerepun tärkeimmät osat, kuten kuusikoloavaimen ja ilmapumpun - molemmat on tehty mahtumaan pieneen selkäreppuun ja ne ovat täydellisiä kumppaneita, kun lähdet liikkumaan mini BMX pyörälläsi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot