Tuote on loppuunmyyty ja sitä ei ole tulossa lisää varastoon. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Farewell Skate Kenkä Only

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Näytä samankaltaisia tuotteita

Kuvaus

Xsjadon bränditarinan päättyessä Chris Farmer ja pojat ovat kirnunneet kasaan lopullisen kunnianosoituksen loistavalle järjestelmälle, jota he ovat toimittaneet ja ajaneet vuosien ajan.

Farewell Boot perustuu Skeleton 2.0-kenkään, jossa on neljä kuorikokoa, jotta footwrapsit istuvat paremmin jokaisessa kuoressa. Kuoret ovat säädettäviä. Cuffin sijainti on säädettävissä, kuten tiedät muista Xsjadoseista.

Soulfreimi on valmistettu yhdestä kappaleesta, mikä tekee sen painosta alhaisen ja luo alhaisemman painopisteen, mikä lisää luistimen herkkyyttä ja hallintaa. Soulplaten materiaali mahdollistaa nopeamman grindauksen kuin vanhemmat Xsjado-soulplatet.

Toinen huippukohta on erillinen cuff. Se on siirrettävissä ja auttaa parantamaan joustavuutta eteen ja sivuille. Lisäksi cuff sisältää soljen suojusseinämän, joka sallii myös kiinnittää tavalliset soljet (lisävaruste).

Lisäksi jalkapöydän hihnan ja ylemmän hihnan kaksoisrengasta voidaan nyt säätää kolmella kohdalla. Voit säätää cuffin oikeaan asentoon varmistaaksesi, että kengät sopivat hyvin kuoren kanssa.

Ominaisuudet

Monon tyyppi:
Kova
Sisäkengän ominaisuudet:
Iskunvaimennus
Kiristys:
2x Solki, Hienosäädettävä solki, Tarranauha
Kengän materiaali:
Tekstiili, Muovi
Sisäkengän materiaali:
Memory foam
Nilkkatuki:
Joustava, Korkea lateraalituki, Säädettävä
Kiinnitysväli:
UFS
Soulplate:
One-piece
Backslide plate:
Built-in
Suositellaan:
Bleidaamiseen
Näytä kaikki

SkatePro