Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Bleidien varaosat

Osta parhaat bleidien varaosat

Bleidien elämänkaari on melko rankka. Törmäykset, hypyt ja grindaus jättävät jälkensä nopeasti kaikkiin osiin. Onneksi useimmat bleidin osat on mahdollista vaihtaa, ja sinun ei tarvitse ostaa uusia temppurullaluistimia joka vuosi. Löydät valikoimastamme myös hyvin suositun desinfioivan suihkeen, joka vähentää tehokkaasti sisäkenkiin muodostuneita hajuja. Tämä auttaa myös pidentämään bleidiesi käyttöikää.

Kiero grindi, joka keikauttaa sinut pois tasapainosta ja johtaa törmäykseen saattaa rikkoa yhden kiinnityssoljista. Onneksi soljet eivät ole kovin kalliita, ja meillä on paljon erilaisia solkia, jotka sopivat bleideihisi täydellisesti.

Tästä kategoriasta löydät varaosat sekä bleidaus oheistarvikkeet. Meillä on kaikkea varaosista, kuten holkeista ja akseleista oheistarvikkeisiin, kuten nauhoihin.

Useimmat tästä kategoriasta löytyvät bleidaus varaosat ovat universaaleja, ja sopivat useimpiin bleideihin, mutta jos olet epävarma osien yhteensopivuuksista, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Bleidien oheistarvikkeet - tulossa paljon uusia tuotteita

Olemme äskettäin solmineet kumppanuuden rullaluistelulehden Be-mag.com kanssa, ja tämä on syy sille, miksi löydät melkoisen valikoiman Be-mag verkkokaupan tuotteita tästä kategoriasta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot