Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Laukut - Rullasukset

Rullasuksilaukut: Pidä hyvää huolta suksistasi, kun et ole hiihtämässä

Oletko yksi niistä lukemattomista hiihtäjistä, joka rullahiihtää talvikauden ulkopuolella pitääkseen kuntoa yllä? Tällöin tarvitset todennäköisesti rullasuksilaukun rullasuksien kuljettamiseen. Tästä kategoriasta löydät myös muita hyödyllisiä tuotteita pitkille hiihtoretkille, kuten juomapullovyö ja thermo juomavyö.

Rullasuksilaukut on erityisesti suunniteltu rullasuksien kuljettamiseen ja ne eroavat maastohiihtosuksille tarkoitetuista laukuista. Rullasukset ovat lyhyemmät, kuin "tavalliset" sukset, ja rullasukset voivat päästä liikkumaan kuljetuksen aikana sekä vaurioitua, jos käytät maastohiihtosuksille tarkoitettua laukkua.

Monissa tämän kategorian rullasuksilaukuissa on remmit, jotta voit pitää rullasukset turvallisesti paikoillaan kuljetuksen aikana.

Rullasuksilaukku ei ole kätevä pelkästään suksien kuljetuksessa. Voit myös käyttää rullasuksilaukkua säilöäksesi sukset käytön jälkeen, estäen niitä esimerkiksi vaurioitumasta.

Olennaiset tarvikkeet ollessasi ulkona

Kun olet ulkona tien päällä, on kiva ylettää helposti juomapulloon, mutta myös energiapatukoihin, geeleihin, aurinkolaseihin sekä tietysti kännykkään. Tältä sivulta löydät myös urheiluvyölaukut, juomapullovyöt ja monet muut hyödylliset tuotteet.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot