Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

The Konsburgh Laskettelusukat

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Koe mukavuuden ja suorituskyvyn täydellinen tasapaino Mid Cushion -sukissamme, joissa on Feel360- ja Infiknit-teknologiat, jotka tuovat vertaansa vailla olevan hyötysuhteen aktiviteetteihisi.

Infiknit™-teknologiamme on suunniteltu kestävyyttä varten. Se ei koskaan repeä, ei koskaan repeä - tehty kestämään kovimpia haasteita. Jos onnistut ponnistamaan äärirajoille ja kohtaat repeämän, olemme suojanneet sinut.

OVER THE CALF Täydellisesti juuri polven alapuolelle osuvat sukat peittävät koko säären ja antavat maksimaalisen suojan ja tuen.

Kohtalainen pehmuste koko sukassa takaa turvallisen istuvuuden ja paremman iskusuojan.

NYLON BLEND Valmistettu sekoituksesta, jossa on 48 % nailonia, 27 % polyesteriä, 23 % merinovillaa ja 2 % elastaania, mikä takaa täydellisen yhdistelmän kestävyyttä ja mukavuutta.

CHANNELED AIR CUSHIONING Nauti parannetusta ilmavirtauksesta Channeled Air Cushioning -ilmatyynyn avulla, joka takaa, että jalkasi hengittävät kevyesti jokaisen aktiviteetin aikana.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION Engineered Ankle Protection suojaa jalkojasi ärsyttävältä kengän hankaukselta ja tarjoaa lisää mukavuutta ja tukea.

PERFORMANCE CUSHIONING Performance Cushioning on suunniteltu suojaamaan iskuilta ja tarjoamaan mukavuutta, ja sen ansiosta voit ponnistella eteenpäin tinkimättä tuesta.

PERFORMANCE MESH Maksimoi ilmavirtaus ja hengittävyys Performance Meshin avulla, joka pitää sinut viileänä ja mukavana kaikissa seikkailuissasi.

Ominaisuudet

Materiaali:
Merino Wool
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro