VALIKKO
×

Tietosuoja

Henkilötiedot

SkatePro kerää ja säilyttää seuraavat asiakkaan henkilötiedot: nimitiedot, osoitteen, puhelinumeron ja sähköpostiosoitteen.

Tietoja kerätään siitä syystä, että voisimme varmuudella toimittaa asiakkaan tilauksen perille. Kun luovutat tietojasi verkkosivuillamme, varmistamme aina, että ymmärrät antaneesi tiedot ja mitä tarkoitusta varten olet ne antanut.

Kaikki asiakkaiden henkilötiedot säilytetään salasanoilla suojatuissa tiedostoissa, joihin vain työntekijöillämme on pääsy. Emme säilytä mitään muita tietoja kuin edellä mainitut, emmekä luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille.

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoitetta käytetään asiakkaan tunnistamiseen verkkosivuilla. Sähköpostiin lähetämme päivitykset tilauksen etenemisestä, sekä ostoskorin tiedot, jos tilaus on jostain syystä keskeytynyt.

Tilastot

Keräämme tilastoja SkatePro.fi -verkkosivujen kävijämääristä, vierailluimmista tuotteista jne. Emme kuitenkaan seuraa yksittäisen asiakkaan surffailuja, vaan keräämme tilastotietoja massatasolla. Emme siis näe millä sivuilla juuri sinä vierailet. Emme myöskään luovuta näitä tilastotietoja kolmansille osapuolille, vaikka käytämmekin Google Analyticsia tilastointityökaluna. Tilastotiedot käytetään verkkosivujen laadun parantamiseen.

Arvostelut ja kommentit

Verkkosivuillemme jätettyjen kommenttien ja arvostelujen yhteydessä julkaisemme kommentoijan nimen. Tuotearvosteluja voidaan julkaista myös Googlessa tai muilla SkatePron omistamilla sivuilla. Mitään muita tietoja, kuten sähköpostiosoitetta, emme julkista.

Yksityiset tiedot verkossa maksaessa

Kaikki syötetyt maksutiedot käsitellään salattujen yhteyksien kautta, eikä SkatePro täten missään vaiheessa pääse käsiksi asiakkaan maksutietoihin (kuten korttien numeroihin jne). Lisätietoja verkkomaksamisesta löydät täältä.

Hyväksyntä

Sinulla on aina oikeus evätä tietojesi tallennus ja voit halutessasi pyytää näkemään sinusta tallennetut tiedot. Nämä oikeudet perustuvat lainsäädäntöön. Jos haluat muokata sinusta tallennettuja tietoja, voit olla yhteydessä SkateProhon sähköpostitse.
Käyttämällä SkatePron verkkosivuja hyväksyt edellä mainitut ehdot ja tietojen keräystavat. Jos tulevaisuudessa muutamme ehtojamme, päivitetään tiedot tälle sivulle.

Yhteydenotot

Lähetä meille sähköpostia.

SkatePro