Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Tietosuojakäytäntö

1. Yleistä tietoa

 1. Tämä käytäntö koskee henkilötietojen käsittelyä (“Tietosuojakäytäntö”), ja kertoo kuinka SkatePro (“me”, “meidän”) kerää sekä käsittelee sinua koskevia tietoja.
 2. Tietosuojakäytäntö koskee lähettämiäsi tietoja, tai tietoja, jotka on kerätty nettisivumme, skatepro.fi (“nettisivumme”) kautta.
 3. SkatePro on rekisterinpitäjä nettisivumme kautta kerätyille henkilötiedoille. Jos sinulla on kysymyksiä, tai huomioita tietosuojakäytäntöön liittyen, tai haluat käyttää yhtä tai useampaa oikeuttasi, otathan yhteyttä
  SkatePro Aps, Omega 6, 8382 Hinnerup, 09-31584390, email@skatepro.fi
 4. Jos teemme muutoksia tietosuojakäytäntöön, muutokset on nähtävissä tällä sivulla
 5. Tämä on 2.0 versio tietosuojakäytännöstämme (päivätty 2018-05-01)

2. Mitä henkilötietoja kerätään?

 1. Kun vierailet nettisivuillamme, keräämme automaattisesti tietoja sinusta sekä kuinka käytät nettisivujamme, esimerkiksi selaimesi, IP-osoitteen, sivut joilla käyt sekä mitä hakusanoja käytät.
  a.  Tämän tarkoituksena on optimoida käyttäjäkokemusta ja nettisivujemme toiminnallisuutta, sekä tehdä kohdennettua markkinointia, sisältäen uudelleen kohdennuksen Facebookin ja Googlen kautta.
  b.  Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle on EU:n yleinen tietosuoja-asetus. 6(1)(f)
 2. Kun ostat tuotteen tai kommunikoit kanssamme nettisivujemme kautta, keräämme lähettämäsi tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, maksutavan, toimitustavan, minkä tuotteet ostat, minkä tuotteen olet palauttaa ja IP-osoitteen, josta tilaus tehtiin.
  a.  Tämän tarkoituksena on pystyä toimittamaan tilatut tuotteet, sekä hallinnoimaan reklamaatio- ja palautusoikeuksiasi. IP-osoite kerätään huijauksien estämiseksi. Tietoa ostoksistasi voidaan myös käsitellä, lakisääteisten vaatimuksien noudattamiseksi, mukaan lukien kirjanpidon.
  b.  Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle on EU:n yleinen tietosuoja-asetus. 6(1)(f)
 3. Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme sähköpostiosoitteesi sekä nimesi.
  a.  Tämän tarkoituksena on toimittaa uutiskirje sinulle.
  b.  Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle on EU:n yleinen tietosuoja-asetus. 6(1)(f)

3. Henkilötietojen vastaanottajat

 1. Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi välitetään kuljetusyritykselle, joka vastaa tilaamiesi tuotteiden toimittamisesta.
 2. Tiedot voidaan välittää ulkopuolisille kumppaneille, jotka käsittelevät tietoja meidän puolestamme. Käytämme ulkopuolisia kumppaneita teknisiin operaatioihin sekä nettisivujemme paranteluun, uutiskirjeen jakeluun sekä kohdennettuun markkinointiin, sisältäen uudelleen kohdennuksen ja nettisivuistamme sekä tuotteistamme kirjoittamasi arvostelut. Henkilötietojen käsittelijöitä on kielletty käyttämästä tietoja mihinkään muihin tarkoituksiin, kuin täyttämään heidän sopimuksensa kanssamme, ja heillä on salassapitovelvollisuus koskien tietojen käyttöä. Meillä on kirjalliset tietojen käsittelysopimukset kaikkien tietojenkäsittelijöiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme.
 3. Kaksi näistä tietojenkäsittelijöistä, Google Analytics/Goole LLC & Facebook Inc. sijaitsevat Yhdysvalloissa. Tarvittavat varotoimenpiteen tietojen siirtämiseksi Yhdysvaltoihin on turvattu tietojenkäsittelijöiden sertifioinnilla, EU-U.S. Privacy Shield-järjestelyn mukaisesti, cf.​ EU:n yleinen tietosuoja-asetus. 45.
  a.  Kopio Google LLC:n sertifioinnista löytyy täältä:
  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  b.  Kopio Facebook Inc. sertifioinnista löytyy täältä:
  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC
 4. Voidaksemme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja, saatamme kassalla luovuttaa henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa ja jotta maksuvaihtoehtoja voidaan räätälöidä tarpeisiisi. Luovutettuja henkilötietoja käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

4. Sinun oikeutesi

Jotta voisimme luoda avoimuutta tietojesi käsittelystä, meidän tulee rekisterin pitäjänä kertoa sinulle oikeuksistasi. Alapuolelta löydät listan oikeuksista, joihin sinulla on asiakkaanamme oikeus. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Huomioithan, että jos on perusteltua epäillä, saatamme pyytää sinulta todennusta.

 1. Oikeus saada pääsy tietoihin
  Sinulla on oikeus kaikkina aikoina pyytää kopiota tiedoista, jotka olemme keränneet sinusta.
 2. Oikeus tietojen oikaisemiseen
  Jos huomaat virheitä henkilötiedoissasi, sinulla on oikeus pyytää niiden oikaisua tai päivittämistä.
 3. Oikeus tietojen poistamiseen
  Joissain tapauksissa sinulla on oikeus kaikkien -tai joidenkin- henkilötietojesi poistamiseen toimestamme, esimerkiksi jos peruutat suostumuksesi, ja meillä ei ole toista laillista perustetta jatkaa tietojesi käsittelyä. Emme ole velvoitettuja poistamaan henkilötietojasi, jos tarvitsemme niitä oikeudellisten velvollisuuksien täyttämiseen, tai esimerkiksi oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.
 4. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  Joissain tapauksissa sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, ainoastaan säilytettäväksi, esimerkiksi jos uskot, että käsittelemämme tiedot ovat vääriä.
 5. Oikeus tietojen siirtoon
  Sinulla on joissain tapauksissa oikeus saada henkilötiedot, jotka olet antanut meille. Näissä tapauksissa saat tiedot jäsenneltynä ja yleisesti käytetyssä koneellisesti luettavassa formaatissa, ja sinulla on oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
 6. Vastustamisoikeus
  Sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointiin, mukaan lukien tekemämme profiloinnin kohdennettua markkinointia varten. Sinulla on myös aina oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, jota teemme oikeutettuihin etuihimme perustuen, cf. osio 2.1 & 2.3, jos vastustus liittyy henkilökohtaiseen tilanteeseesi.
 7. Oikeus peruuttaa suostumus
  Sinulla on oikeus kaikkina aikoina peruuttaa meille antamasi suostumuksesi, annettujen henkilötietojen käsittelyyn.
 8. Oikeus tehdä valitus
  Sinulla on oikeus tehdä valitus tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi Danish Data Protection Agencylle: Datatilsynet , Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk, +45 33 19 32 00.

5. Henkilötietojen poistaminen

 1. Tietosi nettisivujemme käytöstä poistetaan (cf. osio 2.1), kun et ole käyttänyt nettisivuja 1 vuoteen.
 2. Uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä kerätyt poistetaan, kun peruutat suostumuksesi. Sama koskee kirjoittamiasi arvosteluja tuotteistamme sekä ostokokemuksistasi.
 3. Nettisivuillamme tehdyistä ostoista kerätyt tiedot (cf. osio 2.2) säilytetään 5 vuotta, jotta voimme neuvoja sinua varaosien löytämisessä tuotteen käyttöiän ajan. Kirjanpitoon liittyviä tietoja säilytetään 5 vuotta, tilikauden loppuun asti Tanskan kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi.
 4. Kaikkia tietoja voidaan säilyttää tätä kauemmin, jos meillä on laillinen tarve pidemmälle säilytykselle, kuten jos ne ovat tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

6. Turvallisuus

 1. Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset sekä organisatoriset turvallisuustoimet, jotta vältettäisiin vahingossa tapahtuva tai laiton henkilötietojen tuhoutuminen, menetys, muuttaminen ja huononeminen sekä luvattoman käytön tai väärinkäytön estäminen.
 2. Vain työntekijöillä, jotka tarvitset työtehtäviensä suorittamiseksi pääsyn henkilötietoihisi, on pääsy tietoihin.
 
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot