×
Valikko

Laskettelulasien linssit

Hyvä tietää

Laskettelulasien linssit kaikkiin sääolosuhteisiin

Kun laskettelet, toisinaan aurinko paistaa ja taivas on kirkas kun viiletät rinnettä alas. Toisinaan laskettelet pilvisellä säällä vain minuutteja ennen kuin aurinko nousee tai laskee. Molempien skenaarioiden valaistus on hyvin erilainen, ja ei ole mahdollista ostaa laskettelulasien linssejä, jotka sopisivat kaikkiin valo-olosuhteisiin.

Voi olla vaikeaa löytää laskettelulasit linsseillä, jotka sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin; sen sijaan, sinun kannattaa ostaa vaihtolinssit saadaksesi paras mahdollinen laskettelukokemus olipa sää pilvinen tai aurinkoinen. Varmista, että laskettelulaseissasi on vaihdettavat linssit ennen kuin ostat ylimääräisen linssiparin - muutoin rahasi menevät hukkaan.

On olemassa useita erilaisia sävyjä sekä värejä, joita voit valita laskettelulasiesi linsseihin. Yksi asia on linssien tyyli ja look, mutta kaikkein tärkein asia on se, kuinka ne suoriutuvat niissä olosuhteissa, joissa laskettelet.

Valitse linsseihin oikea VLT

Yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee ottaa huomioon, on kuinka paljon valonläpäisyä haluat linsseissä olevan. Valonläpäisykyky mitataan VLT:nä (Visible Light Transmission). Se vaihtelee välillä 0-100 % ja on asteikko, joka tarkoittaa sitä, kuinka monta prosenttia valosta pääsee linssin läpi silmiisi.

Jos laskettelet aurinkoisella säällä keskipäivällä, sinun kannattaa valita linssit, joiden VLT on välillä 5-20 %, kun taas linssit, joiden VLT 60-90 on, ovat täydelliset pilviselle säälle, lumeen, aamunkoittoon sekä rinteen keinotekoiseen valaistukseen illalla.

Useimmat ihmiset haluat linssit, joista he voivat käyttää useimmissa olosuhteissa. Ja jos tämä koskee myös sinua, sinun kannattaa harkita linssejä, joissa on 30-60 VLT.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot