×
Valikko

Scootin pegit

Hyvä tietää

Mitkä scootin pegit minun kannattaa valita?

Scootin pegit ovat kiva tapa päivittää scoottia, jos haluat kokeilla erilaisia temppuja. Pegit eivät ole scootin vakiovaruste, ja ne ovat vain ajajille, jotka haluaisivat ottaa lajissa askeleen eteenpäin. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia pegejä, jotka sopivat eri ajotyyleihin sekä budjetteihin.

Scootin pegit on usein valmistettu teräksestä, muovista tai alumiinista ja niitä käytetään pääasiallisesti grinditemppuihin. Pegien materiaalissa ei ole oikeaa tai väärää vaihtoehtoa, sillä se riippuu maustasi sekä ajotyylistäsi.

Alumiinipegit

  • Ovat kevyempiä sekä suositumpia, mutta samalla myös hieman heikompia
  • Käytetään usein parkissa

Teräspegit

  • Painavammat, mutta kestävämmät
  • Käytetään usein street-ajossa

Muovipegit

  • Kaikkein kevyin vaihtoehto, mutta samalla myös heikoimmat
  • Soveltuvat niin parkkiin kuin street-ajoon

Huomaa: grindatessasi reunakiveyksellä (kovalla ja epätasaisella pinnalla kuten betoni- tai kivireunalla) vaha tai steariini voi olla avuksi, jotta grindaus olisi sulavampaa.

Vaikka useimpien scootin pegien mukana tulee kiinnityspultti, muistathan että kaikki pegit eivät sovi kaikkiin scootteihin. Hyvänä nyrkkisääntönä pegien hankintaan on ostaa pegit, dekki sekä forkki samalta valmistajalta yhteensopivuuden varmistamiseksi. Jos sinulla on jotain kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot