×
Valikko

Tony Hawk Skeittilauta Paketti

Kuvaus

Aja kuin legendaarinen Tony Hawk Tony Hawk -rullalautapaketin avulla. Tony Hawk -lasten rullalauta, joka on suunniteltu erityisesti pienille räiskijöille, on yksi lasten suosituimmista valinnoista, ja nyt se on saatavana täältä fantastiseen hintaan.

Tony Hawk -rullalautapakettiimme sisältyy:

  • Tony Hawk Lasten täydellinen rullalauta: Tämä täydellinen rullalauta, jossa on huomiota herättäviä malleja, on valmis välittömään toimintaan.
  • Tony Hawk Kids -luistintyynyt: Turvallisuus on etusijalla! Nämä kestävät ja suojaavat suojat varmistavat, että pikku lapsesi pysyy turvassa ja luottavaisena, kun hän kehittää rullalautailutaitojaan.
  • SkatePro Skate Tool (lisävaruste): Täydennä paketti monikäyttöisellä SkatePro-luistintyökalulla, joka on täydellinen kumppani nopeisiin ja vaivattomiin säätöihin tien päällä.

Älä missaa tätä uskomatonta tilaisuutta varustaa lapsesi ja antaa hänen rullalautailuseikkailujensa alkaa. Tilaa Tony Hawk -rullalautapaketti jo tänään ja avaa rullalautailun maailma legendaarisella kosketuksella.

Näytä kaikki

arvostelua   (4)

Super Set
Andreas O. (Salzburg)
04.04.2023
Rating: 5!
Ist alles super gekommt produkt genal gleich wie in foto ich hab eifach leider eine fehler gemacht hab ich zu knap nummer kauft aber nur hell ist knap sons die rest ok
Cao sara (Boningen)
20.10.2021
Rating: 4!
Vastaus SkateProlta:  Hey Cao,

danke für dein Feedback.

Schade, dass deine Bestellung nicht perfekt passt. Du kannst Produkte von Skatepro ohne Gebrauchsspuren innerhalb von 365 Tagen zurückschicken.

Es kann immer mal vorkommen, dass man sich mit der Größe verschätzt - daher bieten wir unseren Kunden diese Option an.

Wir wünschen dir noch einen schönen Tag! 😎

//Svenja
Bon prix! Pack facile à choisir, site web facile à utiliser!
A. Glanville (Labenne)
18.10.2021
Rating: 5!
Love IT🤩🤩🤩
Christina Løno (SKULESTADMO)
20.09.2021
Rating: 5!
SkatePro