×
Valikko

Skimboard + Surfskate Paketti

Kuvaus

Valmistaudu rantautumaan Skimboard + Surfskate -pakettimme avulla ja koe aalloilla ratsastamisen ja silppuamisen äärimmäinen jännitys. Tämän paketin avulla voit valita täydellisen skimboardin ja surffiluistimen yhdistelmän laajasta valikoimastamme, mikä antaa sinulle vapauden kruisailla maalla tai napata vakavia aaltoja.

Skimilautamme on valmistettu hienoimmista materiaaleista ja huippuluokan muotoilusta, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja tyyliä vesillä. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittelija, skimilautamme on suunniteltu auttamaan sinua viemään uistelutaitosi uusiin korkeuksiin.

Surffiluistimemme muuttavat peliä niille, jotka etsivät jännitystä maalla. Innovatiivisen surf truck -järjestelmänsä ansiosta surffiluistimemme jäljittelevät surffauksen tunnetta jalkakäytävällä, joten ne ovat täydelliset liikkeiden harjoitteluun ja aaltojen nappaamiseen, vaikka ranta olisi kaukana.

Rantaseikkailun täydentämiseksi voit lisätä mallistomme tyylikkäät aurinkolasit. Suojaa silmäsi auringon häikäisyltä ja näytä samalla vaivattoman siistiltä.

Älä missaa tätä upeaa tilaisuutta säästää paljon ja saada molempien maailmojen parhaat puolet. Skimboard + Surfskate -pakettimme tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja arvoa, sillä se antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset eeppiseen rantakokemukseen. Miksi ostaa erikseen, kun voit saada täydellisen combon lyömättömään hintaan? Nappaa Skimboard + Surfskate -paketti jo tänään ja nauti loputtomasta kesähupista!

Näytä kaikki

SkatePro