×
Valikko

Running Coolmax Socks

(1)
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Katso myös

Kuvaus

Seger Running Coolmax -sukat ovat täydellinen kumppani aktiiviseen elämäntapaan. Nämä mukavuutta ja suorituskykyä silmällä pitäen suunnitellut sukat pitävät jalkasi tyytyväisinä ja suojattuina jopa intensiivisimmänkin treenin aikana.

Coolmaxin ja puuvillan sekoituksesta valmistetut sukat tarjoavat poikkeuksellisen hengittävyyden ja kosteudenhallinnan. Coolmax on korkean teknologian kuitu, joka siirtää tehokkaasti hikeä pois iholta pitäen jalkasi kuivina ja mukavina. Puuvillapitoisuus lisää pehmeyttä ja takaa mukavan istuvuuden.

Seger Running Coolmax -sukissa on myös vahvistetut kärki- ja kantapääalueet, jotka lisäävät kestävyyttä ja suojaavat kulumiselta. Kaarituki ja pehmuste lisäävät mukavuutta ja vakautta, mikä vähentää jalkojen väsymistä pitkäkestoisissa aktiviteeteissa.

Erinomaisen mukavuutensa, hengittävyytensä ja kestävyytensä ansiosta Seger Running Coolmax -sukat ovat ehdoton hankinta juoksijoille, urheilijoille ja kaikille, jotka etsivät laadukkaita sukkia jokapäiväisiin seikkailuihinsa.

Ominaisuudet

Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex

Suositut tuotteet

Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Tukevat nilkat ja muutenkin.
Mikko Kuusisto (Kankaanpää)
23.04.2024
Rating: 5!
SkatePro